ahojki!mám problém..jak zjistím že mám na autě AR156 špatné brz.kotouče?při brzdění větším i menším mi začnou vibrovat brz, destičky,které jsem několikrát sundat a očistil,brzdové kotouče vypadají v pořádku,jsou nové 4 měsíce zn.Brembo,myslím že jsou kvalitní,a nechce se mi kupovat další,pokud si nejsem jistý že to dělaji opravdu ony,díky za každou radu..
20.30, 21. 9. 2010, odpovědětmno ze zacatku pokud mas novy kotouce tak na s nima musis opatrně brzdit jinak se ti zkroutěj... takze jesli si na ne dupal hned od zacatku ajak zběsilej, tak se nedivim, že vybrujou :)
20.54, 21. 9. 2010, odpovědětšpatné brzdové kotouče poznáš při brždění že ti to háže do volantu
15.35, 30. 9. 2010, odpovědětzebedEE:Jenda: to mi jako chcete rict ,ze kdyz pojedu na dalnici 130 a budu muset prudce zabrzdit tak nebudu moct ,protoze mam novy kotouce?Vzdyt uz takovym brzdenim je zahreju jako blazen.Uz me tady ty nazory serou a podle me by to mela uznat reklamace!Realita vsak byva bohuzel jina s tema reklamacema...jinak ja mel na lagune jeste ten problem ,ze mi takye odchazeli ktouce.dve sady jsem vymenil a bylo to spatnym nabbojem ,ktery hazel a nicil kotouce.po vymene naboje za jiny zv rakace uz byl klid.Takze bych jeste doporucil premerit hodinkama hazivost kotouce,pak ho sundat a pak zmerit hazivost samotnyho naboj.pokud bude hazet jen kotouc a naboj bude OK tak jsou kotouce v prdeli a zkusil bych reklamaci.ja mam kotouce fialovy,ale nic nehaze a netrese se. ted mam jen problem s tim ,ze jsem nechal vymenit desticky + brzdovy hadice a ted kdyz jedu normalne tak to brzdi normalne,ale jak rychle brzdi ze 100 na nulu tak chvilku brzdi jak ma a jak pritzlacim ejste vic na pedal tak se propadne a moc nebrzdi?co to muze byt?
19.24, 30. 9. 2010, odpovědět