Kluci, vím že sem Lancia Lybra 1.9 JTD nepatří, ale mimo jiné mám dvě alfy a je to taky Ital...tak se snažím o radu od vás :) Koupil jsem ji nedávno je to 2003 a dělá mi jen jednu závadu-- i kdyz jedu za jízdy rovně nebo točím trošku zatáčku objeví se me na chvilku ta červená kontrolka obrázku převodovky nebo jak to vypadá..a zase zhasne...jen na 2s maximálně... nevíte čím by to mohlo být?? díky za rady ....Cuore Sportivo... :)
21.13, 23. 9. 2010, odpovědětmožná by jsi mohl napsat, co je to za motor, jestli máš manuál, nebo selespeed atd.. Takhle to může dělat cokoli
23.08, 23. 9. 2010, odpovědětobrázek převodovky je co? líp to popiš
23.09, 23. 9. 2010, odpovědětpozeralsi ci ti neunika cez poloosi olej alebo cez spoj prevodovky? moze to byt nedostatok oleja ked to naklopy.alebo zalezi odkial ten signal ide ak mas niekde nejake cidlo tak pri otoceni volantu sa moze prerusovat.ale to by ti robilo aj ked stojis
11.40, 24. 9. 2010, odpovědětKluci je to klasická 1.9 JTD manuál...olej je novej WR selenia...a vse s olejem je ok...takova ta jedina kontrolka na italskejch vozech co sviti cervene a vypada jako prevodovka....No jak psal yaro, nevim kolik je oleje v prevodovce...tak jsem mel po ruce TUTELU GI/A, trosku jsem dolil zvrchu přes řazení...sice tam má být podle papíru TUTELA ZC 75 Synth..ale ta trocha si myslím že nevadí...Je fakt že převody jsou trochu ztuha když to aspoň den stojí, a jak se to zahřeje je to ok...a je fakt že to dělá hlavně když se tochu natáčím...nebo všiml jsem, když jedu z kopečka..tak asi nejčastěji...Pokud tam nevadí trochu TUTELY GI/A tak by to možná mohlo být ono...díky
17.25, 28. 9. 2010, odpovědět