Ahojte Vyzera to u mna na vymenu RJ ABS(svieti stale ABS kontrolka, a ABS senzory boli vymenene+skontrolovane) Chcel by som sa opytat po kolko cca vychadza(predpokladam ze asi pouzita, nova bude dost), a co mam pocitat ze dam za vymenu. Dakujem, inac ak niekto predava, tak mozte ponuknut. Mam AR 156 2.0 TS rok 2000(NIE facelift) Dakujem
2.23, 24. 9. 2010, odpovědětAhoj mám ji doma pokud máš zájem tak mi napiš na mail a nějak se domluvíme nechám Ti ji lacino. můj mail 156ar@seznam.cz
8.24, 24. 9. 2010, odpovědětMám Rj.ABS cena je 80€+ 20€ výmena
12.23, 24. 9. 2010, odpovědětCau.Napis cislo jednotky, kazdy ji nabizi pritom nevi cislo a to je jich spousta typu.
14.43, 24. 9. 2010, odpovědětAhoj, tiez mi v zime odisla. V Povazskej Bystrici mi ju na vrakovisku predali za 25€. Mali tam viacero kusov, hned prvu som namontoval, napojil na diag., vymazal chyby, kontrolka zhasla a vybavene.
15.39, 24. 9. 2010, odpovědětsorry, myslel som, ze ti odisla RJ airbagov. Ale tiez by som sa pozrel na dobrom vrakovisku... najlepsie ju hned vyskusat a mat so sebou diagnostiku
15.41, 24. 9. 2010, odpovědětako sa da zistit cislo jednotky? resp kde ho najdem, kedze neni vymontovana
16.08, 24. 9. 2010, odpovědětmozes mat zlu postku na abs je na plusovom kabli od baterie taka cervena 50A chytena dvoma skrutkama je hned vedla tej krabicky kde su velke nozove poistky no mne sa pri vymene baterie tiez ta poistka praskla a zacalo mi svietit abs a rucna brzda no v servise mi povedali ze odisla riadiaca jednotka a mam si pripravit zhruba 1500€ tak som zacal snorit tu na fore a docital som sa o tej cervenej 50 amperovej poistke nasiel som ju rozobral a bola v haji zbehol som do mesta kupil podobnu kedze presne taku nemali ale 50 amperov som zachoval nahodil som ju nastartoval po chvili kontrolky zhasli isiel som to otestovat a funguje tak ze som si usetril balik penazi :-))
19.15, 13. 10. 2010, odpovědětdik za odporucenie, sice mam uz RJ kupenu(jazdenu) tak skontrolujem este toto....problem je, ze mna to nebolo zo dna na den, raz to neslo, vypol zapol som auto a hned islo, len postupne to bolo viac a viac pravidelne, a teraz svieti ABS stale
21.43, 16. 10. 2010, odpovědětTakze nechal som preverit poistky, nist, ide ako ma.... takze ma caka vymena RJ...
19.44, 25. 10. 2010, odpověděttak teraz neviem, ci sme uz riesili spolu tu RJ ABS alebo nie, ak nie, napis VIN a porovname...
22.33, 25. 10. 2010, odpovědětriesili, tu http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/120932 Bohuzial mas inu, ale tak uz nevadi, uz ma aj stihol odrbkat Danci odtialto z fora tym ze mi predal zlu RJ ABS aj ked tvrdil ze cisla sedeli, (za co mu srdecne dakujem) tak som objednal uz z nemecka, dokonca aj lacnejsie ako od neho. Dakujem aj tak za pomoc
17.22, 26. 10. 2010, odpověděta teda pichnem tu to aj tu: Ak niekto chce, darujem alebo predam za symbolicku cenu funkcnu ABS jednotku / RJ / Blok, nakolko na moje autonepasovala aj ked majitel tvrdil ze tam je rovnake cislo(nebolo). Samozrejme ked som sa mu ju pokusal vratit tak zrazu ma nepoznal... Holt sme na slovensku. Ja taky kkt nie som, a pre mna nema pouzitie... PS: Pozdravujem Danciho z Presova, kedze odtialto sa mi ozval ked mi ju predaval, tak bacha na neho, mail ma danci007@azet.sk
17.24, 26. 10. 2010, odpovědětheh ten chlapec mi pisal ako resetnut RJ... tak je to smutne, alfa si majitela bevybera
17.43, 26. 10. 2010, odpovědět