caute, neviete co moze byt za problem, ked pri normalnej jazde ide normalne, a akonahle chcem obiehat a vytocim motor do otacok, zasvieti mi kontrolka motora a uberie mi vykon, ale ako uberiem a znovu pridam je to v poriadku, na diagnostike vypisuje len tlak turba
22.08, 27. 9. 2010, odpovědětnemas zatuhnutu regulaciu na naklapanie lopatiek turba a preto ti tlaci vysoki tlak a hadze to do nudzoveho rezimu
10.03, 28. 9. 2010, odpověděta moze to sposobit aj to ze mi to odpali vahu vzduchu?
18.01, 28. 9. 2010, odpovědětNechapu jak muze delat diagnostiku kde kdo?Kdo ti to prosimte delal a vzal si za to penize?Nevim,kde se to ti mechanici uci a vycteni chyb prece neni diagnostika:OMLOUVAM SE,ale uz jsem na to alergickej ,kazdej dela diagnostiku a spousta z nich o tom vi prd. Zkuste vyjet graf tlaku turba za jizdy a pritom kdy se ti to prepina do nouzaku.ten graf uloz a mrkni na hodnoty.Tlak by tam mel byt myslim kolem 1 baru.mohla by to delat ta regulace ,praskla hadicka na regulaci,nebo ovladani toho turba....treba nekdo poradi lip,ale prvnoi bych zkusil vyjet ten graf
21.30, 28. 9. 2010, odpovědětNazdar, mam rovnaky problem. Podarilo sa ti to opravit?
22.39, 20. 3. 2011, odpovědětNech si zmerit realny tlak preplnovani za jizdy, mel by byt mezi 1-cca 2.5Bar. Pokud se dostava vys tak pri cca 3Bar auto skoci do nouzaku. Pokud se dostava k tem 3Barum projdi hadicku k turbu a nech vycistiti popr i zregulovat turbo. Pokud se pohybuje ten tlak v norme muze byt jen spatne cidlo v sani. Ale kdyz se toto stavalo me a bylo to turbo auto nejelo az do smazani chyby na diag a pokud to byl snimac tak jelo i bez smazani. mejte se snad to pomuze
8.01, 21. 3. 2011, odpovědětNa sto procent máš špinavé lopatky turba rozebrat vycistit a dat spet a je vse o.k mel sem uplne ten samý problem:!!!!
0.39, 26. 3. 2011, odpovědět