Zdravím, opět maličký problém, při přidání plynu nebo když je motor v zátahu, tak je vidět, jak problikávají světla a občas se stane, že se vypne a zapne radio. Nemáte někdo tušení co by to mohlo být, či podobnou zkušenost? Díky
16.57, 29. 4. 2007, odpovědětNemáte někdo tušení?
22.14, 1. 5. 2007, odpovědětslaba kostra! Skus natiahnut pomocny kabel od baterky na karoseriu, alebo na motor...
0.09, 2. 5. 2007, odpovědětnechapem celkom co myslis, ze slaba kostra a aky pomocny kabel..? skus to plz vysvetlit.. lebo aj mne sa obcas stane (sa mi zda, ze napr. pri preradeni selespeedu mi vypne a zapne radio...) aj vcera sa mi to stalo.. dik
0.06, 5. 12. 2007, odpovědětČau, koukni jestli nemáš zoxidovaný -pol na baterce a pak na oku co mas hozeny uzemnění ke kostře. Jinak u mně to nakonec byl problém v krabičce na plusu na baterce, protože jak ji mají Italové přidělanou jen na Lko tak v ohybu prasklo. Tím pádem tam byl jiný odpor a dělalo to bordel. No a když to upadlo, tak jsem to zjistil. Teď tam mám celooko a trošku předělaný rozvod a od té doby klid.
10.03, 5. 12. 2007, odpovědětdik. pozriem sa na to..
12.48, 5. 12. 2007, odpovědět