Ahojte,chcel som vas poprosit ci mi neviete niekto poradit, resp.povedat kde a ci sa daju nastavit orifinal xenony na 156 z r.v.2004 facelift,lebo ich mam celkovo nejak vysoko,ale hlavne je vyssie lavy ako pravy a ma to byt presne naopak...tak troska oslnujem oprotiiducich :))
13.39, 7. 10. 2010, odpovědětDiiiiky
13.40, 7. 10. 2010, odpovědětJojo.... zase napiš až nebudeš něco vědět. Měj se hezky.
13.46, 7. 10. 2010, odpovědětAha dakujem velice pekne, velmi cenna rada, pomohol si mi..
18.03, 7. 10. 2010, odpovědětAhoj, ze světla jdou takový dvě táhla ukončený šestihranem, myslím velikost šest, nebo sedm milimetrů, a jsou přidělaný zezadu na světle, a jedním ovládáš nahoru a dolů a druhým do boků.
6.30, 8. 10. 2010, odpovědětDakujem Michal, cize da sa to takto manualne nakalibrovat, aby vyska bola ok v zavislosti od zatazoveho senzora ak dobre tomu rozumiem..dik este raz a ospravedlnujem sa,ze pisem ked nieco potrebujem..asi by som mal chodit do servisu aby mi tam pohli dvoma packami..
9.51, 8. 10. 2010, odpovědětnemáš zač, ale nejlepší je zajet třeba na STK a tam ti to seřídí přesně, doma to nikdy neuděláš tak přesný
11.38, 8. 10. 2010, odpovědětti bliká výbojka? se mi ještě nestalo, jen jsem ji jednou měnil, protože byla kaput
21.56, 8. 10. 2010, odpovědětAno nechapem to,jeden cas bez problemov ani neblika, potom zasa blika a davnejsie sa mi stalo, ze po dlhsej ceste vobec nesvietil, vypnem svetla a zapnem-svietil...neviem ci spatny kontakt,resp.studak,alebo vada elektroniky.Lebo som pocul,ze ked sa vybojka raz vypali, uz sa nezapali a nesvietila by uz vobec, tak vraj vybojka by to nemala byt..
8.34, 11. 10. 2010, odpovědětmal siom podobny problem.Nastavili mi xenony v servise na presno.Po nejakom case sa znovu rozsteluju,ale iba vyska.
11.22, 11. 10. 2010, odpovědětAno, pokud je výbojka kaput, tak zhasne a už ji nenastartuješ, a musíš ji vyměnit.
11.52, 11. 10. 2010, odpovědětPodarilo sa ti nastavit tie svetla?Ja som ichskusal dat nizsie.Oni aj isli pustit o nieco dolu,ale vypol som kluc,zase zapol a svetla znovu svietili vysoko.Skusim sa pozriet este na snimac co je na naprave,mozno tam nieco zistim.Dam vediet
20.55, 12. 10. 2010, odpovědětMas pravdu, aj mne sa zda ze ta vyska nie je stala..asi ten snimac, este som to neskusal nastavovat nebolo casu, vcera vecer zapnem svetla a ten lavy co robi problemy dvakrat blikol akoby sa znova zazal, aj farbu tak divne menil a potom uz isiel normalne,dnes rano uplne bez chyby, premyslam kde moze byt spatny kontakt asi na konektore jedine, alebo bude nieco s tou VN elektronikou, lebo robi to aj bez otrasov, ked auto stoji. Jojo, ved keby bolo nieco nove, daj vediet
7.28, 13. 10. 2010, odpovědětTak pozeral som na tia svetla vcera.Ten snimac,ktory nastavuje vysku svetiel je aj na zadnej naprave.Na nom som mal odpadnutu tycku medzi snimacom a napravou.Preto svetla robili co chceli.Zajta utekam objednat tu tycku.Skontroluj si tie snimace,su pri lavych kolesach.
12.07, 17. 10. 2010, odpovědětAha diky pri lavych kolesach teda vpredu aj vzadu pri lavom kolese?Kde to tam presne je najdem to lahko, nemam jamu
17.35, 18. 10. 2010, odpovědětV predu je to hned pri naboji.Zhod koleso a uvidis to tam.Taka cierna krabicka z ktorej ide jedno tiahlo z takymi malymi plastovymi klbikami.Ta krabicka je velka asi zapalkova krabicka.Na zadnej naprave je to trosku dalej od kolesa,ale najdes to,je to take iste a je to uchytene o stabilizator
21.00, 18. 10. 2010, odpovědětkolik stoji ta spojovaci tycka u predniho a zadniho kola k nastavovani xenonu??
19.16, 20. 10. 2010, odpovědět