Cafte,mam tu taky problem, na Alfe 156,1,6,2000,mi svieti kontrolka airbagu a ABS, skusal som spraviť diagnostiku s Fiatecusacan/obd II, no a teraz je tu ten problem ze motor mi oscanuje,pripoji sa v pohode ale abs bo airbagu sa nechce.Pise "NO ECU RESPONSE" je to divne, poradte dik dopredu.
18.33, 7. 10. 2010, odpovědětdle navodu na to musis mit upravenej kabel je treba obcas precist navod
18.58, 7. 10. 2010, odpovědětdik za link,docital som sa tam ze na ABS treba spojit pin 1-7, na airbag1-3-7-9. A teraz otazka.ked budem mat zapojeny kabel na Airbag, pripojim sa na motor bo ABS?Alebo ked na ABS, pojde mi airbag alebo motor? Alebo budem muset mat na kazdy jeden zvlast kabel, ci to za kazde prepojovat?dik..
21.15, 11. 10. 2010, odpovědětTam si hlavne precitaj ze nie je odporucane prepjit uplne vsetky piny naraz (posledny odsek). Dalej si to skus, v tom programe su na to moznosti vybrat si pre motor, airbag, abs. Hlavne to skus SAM =)
22.09, 11. 10. 2010, odpověděttak ja som vsetko nasteloval podla toho navodu..vyskusal som aj tie prepoje a nic.Motor ukazuje a ABS a Airbag nic..nie je v tom este nejaky figel.Ten kabel mam ELM 1,4. V navode pise ze je to ok.Tak fakt neviem..
18.52, 12. 10. 2010, odpovědětTak s ELMkem to nepujde musis mit VAG KKL.
16.46, 14. 10. 2010, odpovědětuz som sa tam docital ze nie..KKL objednane..
18.38, 14. 10. 2010, odpověděttak diagnostika spravena..ABS mi pise chybu "05 - valve relay.....Generic/20" nemam tusenie co to je. Airbag "01 - ECU....Unknown/Internal Error/intermittent/present/46"??????...nema niekto skusenosti co to moze byt..bude treba vymenit ECU?nejde to vyresetovat......este by som sa vratil k softu a ku kablu. Ked sa prepoja v KKL kabel podla navoudu 1/7/9/3 pin, tak cita motor,ABS, a aj Airbag...za kazdu radu budem vdacny..
16.08, 18. 10. 2010, odpovědětChyba ABS odstranena, bola to cervena poistka na baterke pod kapotou..ale neviem co s tym airbagom. Diagnostika pise ze: skontrolovat kostru a napajanie.Okostrenie som pozrel vedla RJ a je ok....A napajanie?nema tiez nejaku poistku niekde? Tu som to nikde nevycital..dik
18.45, 19. 10. 2010, odpovědětAlfisti zdravím.Po návšteve servisu zrovna v čera kde som menil prepínač svetiel mi po naštartovaní motora kontrolka airbagu zhasne a asi po 3sekun.sa rozsvieti a svieti stále, jak to niektorý popisujete možná závada bude v konektory pod sedačkou lebo ja som ju ptesne pred opravou posunul celkom dozadu a po oprave som ju vrátil na pôvodné miesto takže som asi rozpojil ten konektor idem to pozrieť a dám vedieť, ja mám AR 156 1.6 rv.98.
10.32, 23. 9. 2012, odpovědět