Caute, znova mi ruplo tesnenie (gufero) na klukovke na strane rozvodov. Prvy krat sa mi to stalo asi pred 4 mesiacmi. Auto som kupil minuly rok, malo najazdene cca 175000 km, teraz ma 185000. Je to 1.8TS s LPG. Opravar povedal, ze bolo vytlacene; olej som stratil prakticky hned... Nevie niekto v com by mohol byt problem? Neni to na mieste kde by bol nejaky tlak oleja, ze by to on vytlacal. Inak spotreba oleja je skoro ziadna, od spominanej vymeny tesnenia som ho nedolieval, hladina bola stale v strede medzi drazkami. Vtedy mi mechanik hovoril, ze sa mu nezda vola klukovky, ze sa hybe v pozdlznom smere, nemysli si ale ze by to malo takyto vplyv.
15.53, 11. 10. 2010, odpovědětNo ak ma naozaj klukovka volu, tak to je bezpredmetne... Este jedna vec, mozu ti uz utekat tlaky okolo piestov do oleja, teda ti tlakuje motor.
19.26, 11. 10. 2010, odpovědětto tlakovanie motora tiez spominal, ale nemysli si, ze by to az tak natlakovalo motor, aby to vytlacilo tesnenie, alebo nie? Myslim, ze tam je nejake odvetranie. Prejavilo by sa to tlakovanie nejak na spravani motora? Kolisanie otacok, vykonu,... pretoze mam stale problem s kolisanim otacok pri 2500, auto ma tendenciu sa cim dalej tym viac "rozhekavat". Inak Neviem jaka bola ta vola, ale kedze je to v pozdlznom smere, tak by to myslim na to tesnenie nemalo mat vplyv.
23.46, 11. 10. 2010, odpovědět