Zdar klucí,jedu takhle ráno do práce a tak zhruba po 10km lehké jízdy najednou motor zhasl rozsvítila se kontrolka vstřiku a konec.Zkoušel jsem párkrát znovu nastartovat ale starter točil na prázdno s motorem uplně bez nějakého odporu tedy bez tlaku???Takže jsem to odvezl na odtahovce ke kámošovi na dílnu a hned jsme se koukli na rozvody a ty vypadají nebo aspon řemen v pořádku a se vším starter točí ale motor uplně bez tlaku??Nepřihodilo se vám někomu něco podobného??Po zítří se my na to vrhnou mechanici ale mě to nedá spát co se mohlo přihodit a talně doufám že si ještě zajezdim???Je to 156ka 1.8 TS rok 99 najeto 185000km.Díky všem za rady a názory.CUORE SPORTIVO
21.52, 19. 10. 2010, odpovědětTady ti nikdo neporadí tady jenom hádají
21.57, 19. 10. 2010, odpovědětmne sa toto stalo ked mi dosiel benzin :D... no dufam ze to nebudes mat nejak vazdne.. informuj nas :)
22.01, 19. 10. 2010, odpovědětasi tak, to si presne vystihol, vacsina rad je diagnostika alebovaha vzduchu, takmer nikto sa neunuva napisat ako dany problem vyriesil, preco???
22.08, 19. 10. 2010, odpověděthttp://forum.alfisti.cz/ tady ti poradí
23.23, 19. 10. 2010, odpovědětMne sa stalo to iste. Zajazdi zhasla a potom naprazdno točila a nič. Ale nesvietila kontrolka vstreku. Predtym som menil rozvody s variatorom, a bol to zaseknuty variator. Vačka bola pootočená. Nesedeli prípravky aj ked to bolo predtým s nimi nastavené. Ked sa vymenil vsetko islo. Ale skus diagnostiku, možno snímač otáčok. Maj sa
7.25, 20. 10. 2010, odpovědětRemen muze vypadat ok ale pokud se vytrhnou jen zuby tak remen nepraskne a motor toci naprazdno protoze jsou ohnute ventily a nema tlaky.
7.45, 20. 10. 2010, odpovědět