Ahoj, mám po srážce s divočákem, takže mám rozbitou levou stranu u své AR 156 a potřebovala bych vědět, zda někdo víte, jak vyměnit přední nárazník, levý blatník a ještě vzpěru u levýho kola. Díky. Náhradní díly jsem sehnala, ale s opravou to bude horší. Jen potřebuju vědět, jak je to tam s uchycením. Díky. Lenka
9.33, 20. 10. 2010, odpovědětkeď nárazník chceš dať dole tak najlepšie bude keď vybereš predne kolesa potom umele podblatníky a na jednej a na druhej strane z dola odšrobuješ šrob torx klučom.potom otvoris prednu kapotu odmontujes tie cierne umele .su to na sroboch a zdola zacvaknute.optarnie snimi lebo rýchlo sa zlomia.a pod tými umelinamy su cca 5-6 torx šroby .uvolnis a dopredu potiahnes naraznik.s odstat. nemam skusenosti
10.57, 20. 10. 2010, odpovědětahoj, díky moc, je možné ještě poradit s výměnou levého blatníku? Nevím, jestli to bude problém, ale je promáčklej a nejdou moc otevřít dveře (ty jsou vpořádku). Mám ještě měnit vzpěru u levýho kola. Mám známýho, co auta opravuje coby amatér, ale toto auto nezná a v servisu je to výhledově na 14 dní až tři týdny. Lenka
11.56, 21. 10. 2010, odpovědětmam doma jednu havarovanu 156 ku predok uz skoro rozobraty kuknem ze tie blatniky akosu upevnene potom napisem.
12.17, 21. 10. 2010, odpovědětNejlepsi je to dat nekomu kdo tomu rozumi
12.46, 20. 10. 2010, odpovědětdíky za radu.
11.53, 21. 10. 2010, odpovědětblatník vyměnit není problém, víceméně celý je našroubovaný, akorát svislá část u dveří je jakoby přilepená nějakým tmelem - to musíš odřezat, odškrabat.... pak blatník opět jen našroubuješ a svislici u dveří vymažeš nějakým silikonem nebo lepidlem na skla
23.39, 21. 10. 2010, odpovědět