Zkoušeli jste někdo sloupnout ty venkovní černý "nálepky" na B sloupcích na dveřích? jde to pěkně? není pod nima něco nedolakovanýho nebo něco podobnýho?
23.36, 21. 10. 2010, odpovědětAhoj. Já jsem to dělal,páč jsem to měl šedivý a vypadalo to hrozně. Odlepení je pohoda.To jde. Je to pod nima nalakovaný. Já jsem tam dával ty polepy nový. A to už moc dobře nešlo. Ale nakonec jsem si s tím poradil a musím říct, že výsledek je super
9.55, 23. 10. 2010, odpovědětjá mám dva právě takový trošku doničený a doškrábaný, tak jsem si říkal, že bych je dal pryč úplně, že by to nemuselo vypadat špatně...takže bez problémů, jo? a jak jsi to dělal? nahřál jsi to něčím nebo prostěh jen normálně sloupnul a pak omyl od lepidla?
11.25, 23. 10. 2010, odpovědětNormálně jsem to sloupnul. Lepidlo jsem paj omyl tech. benzinem. nahřát by to šlo asi taky. Ale je to zbytečný. Mě to šlo dolů fakt dobře.
12.31, 23. 10. 2010, odpovědětblack tape je obycajna plastova alebo vinylova nalepka. lepi sa na uplne nalakovanu kasnu a nemal by byt problem ju strhnut bez poskodenia laku.
0.18, 24. 10. 2010, odpovědět