Ahojte Dneska z nicoho nic pocas jazdy mi zacala svietit cervena kontrolka ostrekovania, nasledne pocas jazdy nepravidelne blikala. Neskor uplne zhasla, ked som s autom zastavil tak motor mal zvyk podobny dieslu, ako som sa uz docital ten zvuk samotny je znak na vymenu variatora, moja otazka je ci tam je nejaka spojitost s tou kontrolkou ostrekovania resp ci to neni variator ale nieco ine. Mam 2.0 TS 2000, Dakujem
2.03, 22. 10. 2010, odpovědětkontrolka vstřikování je oranžová nebo žlutá, jak se komu zdá,se znakem čerpadla, jinak jestli se ti rozblikala červená kontrolka, tak je to buď mazání nebo dobíjení tedy znak olejničky nebo baterky. jinak pokud to byla teda kontrolka vstřiku tak to může být milion věcí je na ni napojeno strašně čidel, taky může být problém jen v kontaktech ale taky třeba v cívkách, svíčkách nebo zmíněném variatoru, takže jediná pomoc je examiner. jinak doufám že to byla kontrolka vstřiku, protože jestli to bylo mazání máš motor víš kde. cuore sportivo
12.06, 23. 10. 2010, odpovědětbola to cervena kontrolka vstreku,vpravo hora, taka ta cervena tryska, vedla kontrolky baterie+olejnicky(ani jedna nesvietila), uz som objednany na diag. inac auto som na chvilu potom vypol, a "diesel zvuk" zmizol, takisto kontrolka zhasla, este teraz niekedy zasvieti, nasledne zhasne, ale diesel zvuk nic...
15.36, 23. 10. 2010, odpovědětpomaly sa s nim chod rozlucit
19.02, 23. 10. 2010, odpovědětdik za rady
16.12, 24. 10. 2010, odpovědětno nech sa poserem, ale diagnostika ukazala len problem teplotneho senzoru vody, a to s tym nema asi vela spolocneho, ci ano?
20.24, 9. 11. 2010, odpovědět