Čau. Nefunguje mi spojka. Měnili mi před cca 50 tis. km komplet sadu ve Fiatu. Spojka zabírala dole, vše OK. Náhle začalo auto škubat při rozjezdu a než jsem přejel přes město domu, už nezařadim. Ani silou to tam nenarvu. Spojka prostě nevystaví, s vypnutým motorem je řazení naprosto OK, po nastartování i s vyšlápnou spojkou se auto dává do pohybu. A připadá mi, že se mi nevrací úplně pedál. Nemáte někdo dobrou radu, čím to je? Díky moc.
12.53, 24. 10. 2010, odpovědětMěl jsem stejný problém a vyřešil to nový spojkový válec u pedálu. Finančně to vyjde na cca 1.500,- Kč, časově svépomocí cca tři hodiny. Ale kvůli odvzdušnění doporučuji dva lidi. A pozor na vytékající kapalinu do interiéru. Smrdí mi to doteď :-) Kuba
20.24, 25. 10. 2010, odpovědětzdravím ja som mal tiež podobný problém akurát to bola felícia a bol to problém v prítlačnom taniery, treba sa ešte skúsiť rozbehnúť na dvojke a skúsiť preradiť s medziplynom aj podľa toho sa dá čosi usúdiť
13.14, 2. 11. 2010, odpovědětčau, nedávno jsem našel mezi pedálem spojky a brzdy zlomenou pružinku (cca 10cm dlouhou)a takový kolík s bílou hlavou, který tu pružinku někde držel. tušim, že to bude neco co vrací spojku, ale netuším jak se to může jmenovat. díky za tipy.
17.33, 24. 11. 2010, odpovědětzdraviim alfisty potrebuju radu nedavno me zacala blbnout spojka nejprve zlehka ale vcera sem nastartoval a nemohl sem zaradit vubec az tak po deseti minutach seslapavani spojky sem zaradil jednicku a po chvili jizdy uz vse slo normalne a dnes sednu nastartuju a uz nezaradim vubec a jeste se oziva od motoru pri seslapavani spojky takovy divny zvuk jako by to nekde vyfukovalo vzduch,kapalina je porad plna a nikde netece!!!asi pred rokem byla menena zaroven s hadickou od p=revedovky byla praskla. prosiim o radu diky moc.miira
13.10, 1. 5. 2011, odpovědětmuj problem začal z nevracejícím se pedálem, musel sem mu pomoc nahoru, začal vrzat nepomohlo ani prostříkaní WD sprem, po dukladne prohlídce sem zjistil polamané zajištění spoj. pedalu, vyměnil sem celý váleček a mam klid.
16.46, 1. 5. 2011, odpovědětvraci se mi jen do pulky pak mu musiim taky pomoct a na kolik prisla oprava cca??jinak diky
19.34, 1. 5. 2011, odpovědět