ahojte, prestalo startovat za tepla tak asi snimak vacky, za studena v pohode, ale potom mi to kamos kukol na diagnostike bola tam nejaka chyba ale nie presne popisana tak to vymazal, motor studeny som nastartoval a dosiel domov, dnes rano nic, vobec nenastartuje a potrebujem zajtra ist s autom na obhliadku aby som ho mohol prepisat a ku kamosovi ktory my urobi rozvod, vymeni snimac, tycky stab. atd. len ako to auto rano nastartovat??? tahat sa neda, v predu mam tuning naraznik :( poradte prosim
21.22, 2. 11. 2010, odpovědětnatáhnout ho ZEZADU na odtahovku:-))
21.30, 2. 11. 2010, odpovědětTADY JINÁ RADA NENÍ NEŽ ODTAHOVKA NEBO MYSLIŠ ŽE TI TADY NĚKDO PORADÍ??A RÁNO ZAMELEŠ KÁBLIKEM A POJEDEŠ.A je lepší mít normální nárazník a nechat se odtáhnout než tuning.
22.01, 2. 11. 2010, odpovědětno ci sa ten snimac neda nejako oklamat, nevyznam sa, jazdil som predtym na felde pickupe 1,9D a proste v jednoduchosti je krasa ... no v plane mam original ale tak auto mam tyzden, mam na nom 1000km za ten tyzden a neda sa vsetko naraz ked v praci travim 13 a viac hodin ...
22.32, 2. 11. 2010, odpovědět