Ahoj ako Vam funguje stahovanie prednych okien? mne u sofera ked chvilu podrzim ide samo dole a tak isto aj hore a aj u spolijazdca ked ho podrzim ide dole ale hore nejde musim stale drzat knfolik ma to tak byt???
8.38, 3. 5. 2007, odpověděttak to funguje aj u mna
9.06, 3. 5. 2007, odpovědětEste mam jeden dotaz chcel by som si vymenit gulu na rychlostnej pake za inu skusal som to ale nic mam vynalozit vecsiu silu? nepokaslem tam nieco?
9.29, 3. 5. 2007, odpovědětchlape okna jsou takhle ok.. a co se tyka rychlo klacku zalezi jaky tam mas. Bud ji musis silo vutahnout a nebo ji musis rozriznou a je stim pekne srani....
11.19, 3. 5. 2007, odpovědětNo tak ja tam mam taku kozenu gulu inac Alfa je 2,4 jtdr.v. 2000 skusal som ju srobovat ale nic vytiahnut som ju neskusal ale myslim si ze ani to nezabere.
11.27, 3. 5. 2007, odpovědětJa mam takisto koženú gulu na riadiacej páke, AR156 1,9jtd rv. 00, a musim ti povedat leon 23, že to ide pekne na hovno dole, v mojom pripade som ju musel v polovici prerezať orezávačom, a potom som ju nasilu vyrval!!!ale na moje prekvapenie pod touto koženou čapicou sa nachádzala akási umelá hviezdica na ktorú nepasuje žiadna tuningová hlavica, asi aj ty mas radenie spiatocky za päťkou, ale najskor musi zatiahnuť taký čudlík, neviem či takéto radenie spiatočky majú aj benzíny, alebo to majú len diesly, každopádne ak sa ti podarí vytrhnúť tú hlavicu, nijakú drhú tam nedostaneš, asi len origo. ALe týmto sa chcem opýtať ako tam mam nejakú druhú hlavicu narvať, mate nejake rady, alebo typy, raz som mal opel calibra a tam bola ta spitočka tak isto na hovno len sa radilo do jednotky, cez zatiahnutie toho čudlíka, ale pri calibre som zobral pilník a spiloval som to príslušného tvaru tak aby sa tam hodila akakolvek hlavica,ale do alficky rezat nebudem, tak poradte, za rady vopred dakujem.
12.38, 3. 5. 2007, odpovědět