Zdravim,chlapy prosím:Měl jsem v servisu alfu a ty volové my utrhli měrku oleje!!!Tak kdyby jste byl někdo tak hodnej a měl by možnost ještě dnes jí vytáhnout z vašeho motoru a změřit jaká je délka měrky od toho žlutého dorazu po max. hladinu oleje,já bych si ji zatím nastavil než seženu jinou.Nechtěl bych zadřít motor to určitě chápete???Jinak je to 156 1.8 TS rok 99.Díky moc za odpovědi.Kdyžtak tady mám email Tedyk@email.cz
18.59, 4. 11. 2010, odpovědětno ja by som ako prvorade riesila kde je ta zvysna otrhnuta cas tej merky...ak ti spadla dovnutra tak by som neriskovala zeby sa mi nieco stalo s motorom ;)
19.52, 4. 11. 2010, odpovědětPrý tam je sací koš a jestli je ten kousek ve vaně tak by tím neměl projít.O víkendu sundám vanu a uvidim.A náhodou jak je ta měrka dlouhá nevíš???
20.53, 4. 11. 2010, odpověděttak ten saci kos tam moze byt lebo som nieco take videl aj vo felicii... skoda ze momentalne nemam auto po ruke zmeral by som to ale mam 1.6 tak nwm
21.00, 4. 11. 2010, odpovědětSací koš tam sice je, ale taky se ve vaně máchá klika v oleji, a to bych neriskoval, že mi ten kousek někam hodí, dej jim to zpět a ať koukaj sundat vanu a ten kousek vyndat, hovada.Ono když to točí pět tisíc otáček, to je ve vaně docela vítr, může ti ho ten kousek hodit třeba k pístu a je na průser zaděláno, určitě vyndat!!!
21.31, 4. 11. 2010, odpovědětsom nevedel, ze aj mierka sa da pokazit. v servise . . .
21.40, 4. 11. 2010, odpovědět