prosim o radu,doposial som mal problem ze mi fakal horuci vzduch.vybral som skruinku co bola pod panelom vycistil a fungoval mi termostat.teraz zrazu mi fuka opacne iba studeny vzduch.uz neviem co mam robit?
11.12, 6. 11. 2010, odpovědětmůžeš trochu rozepsat jakou skrinku pod panelem kde? a co to ma polecnyho s termostatem?
12.53, 6. 11. 2010, odpovědětnefunguje mi regulator teploty. asi pred stvrtrokom mi fukal iba horuci vzduch ,ten regulator teplotx nefungoval ,tak som rozobral palubnu dosku a v strede su dve skrinky jednu som vybral otvoril ,vycistil a nastriekal sprejom na mazanie,bola tam biela pasta,. No asi 2mesiace mi to fungovalo bez problemu akurat jedneho dna mi to zase nefunguje a ten regulator hteploty terz na zimu fuka iba na studeno-
15.23, 6. 11. 2010, odpovědětasi mysli to cidlo teploty co je pod stredovym panelom
14.39, 6. 11. 2010, odpovědětTO JE NA KLIMATIZACI
14.42, 6. 11. 2010, odpovědětnefunguje mi regulator teploty. asi pred stvrtrokom mi fukal iba horuci vzduch ,ten regulator teplotx nefungoval ,tak som rozobral palubnu dosku a v strede su dve skrinky jednu som vybral otvoril ,vycistil a nastriekal sprejom na mazanie,bola tam biela pasta,. No asi 2mesiace mi to fungovalo bez problemu akurat jedneho dna mi to zase nefunguje a ten regulator hteploty terz na zimu fuka iba na studeno- co mam robit ?
15.33, 6. 11. 2010, odpovědět