Zdravím všechny rád bych se zeptal jestli někde dělají klíče s imobilizerem když memám kartu z kodama?Dík
13.23, 3. 8. 2006, odpovědětKdyz nemas kod kartu tak by ti ji meli opatrit v autorizovanem servisu. Pokud ne musis nechat heknout RJ immobilizeru aby ti ho zjistili a pak pres diagnostiku prizpusobit nove klice. Jinak bys musel zhanet jinou RJ immo s kod kartou.
2.02, 4. 8. 2006, odpovědětDík až pojedu na celkovou diagnostiku tak se optám.
11.24, 4. 8. 2006, odpovědětV autorizovaném servisu Ti stačí "vinko"
19.31, 4. 8. 2006, odpovědětVinko?Dočetl jsem se že snad bez karty náhradní klíče udělat nejdou.Přes vinko to si ty klíče muže udělat každý ano potrebuje doklady ale zrovinka jsem ji koupil a jak to tak chodí stávající majitel odhlašuje vozidlo a pok mi doklady teprve přijdou na přepis.Znamená to tedy že disponuje dáse říci mími doklady a než je přepíše může si udělat klíčů kolik chce?
11.00, 5. 8. 2006, odpovědětKdyz kupujes ojety outa vzdycky je tu riziko, ze predchozi majitel si necha nejaky klice.Par znamych si kupovalo auto v ackach a do mesice je meli ukradeny.......
15.28, 5. 8. 2006, odpovědětStaci nechat znovu nakodovat ty klicky ktere mate svoje. Pak se starejma zastavi start immobilizer protoze nebude znat jejich cisla.
21.22, 6. 8. 2006, odpovědětZajímavá informace. Zítra mám kupovat 2.5 V6, takže se mi to asi bude hodit. Jestli jsem to pochopil, tak se ty klíče dají nakódovat znovu jen v autorizovaném servisu?
22.36, 6. 8. 2006, odpovědět...nebo to dokáže každý se správným sw a PC?
22.49, 6. 8. 2006, odpovědět