ahoj objevil se mi klasický problém (už delší dobu) co trápí hodně alfistů nicméně finální odpovědi co to bylo skoro nikde neni takže se ptám: (lambda, svíčky a čidlo teploty motoru jsou měněné tak cca pů roku zpátky - něco podobného se mi stalo už tehdy ale byla to špinavá škrtící klapka ted sem ji čistil ale nepomohlo váhu jsem měl naloženou v isoprophyl alcoholu a taky nepomohlo) auto při studeným motoru ráno nebo když stojim přes den v práci a pak du nastartovat se přidušuje klesají otáčky (nechcípne) a pár minut jízdy je bez výkonu pak najednou zničeho nic se rozjede jakoby nic. Dnes ráno než jsme nastartoval jsem skusil známou fintu odpojení váhy vzduchu a nastartoval motor naskočil a hned se začal dusit a chcípl skusil sem tedy znovu nastartovat otářky vyletěli ke 2t. a pár sekund se drželi po přidání plynu se hned dusil a chcípl. Zapl jsem váhu vzduchu nastartoval a vše šlo krásně žádné kolísání otáček nic. takže se ptám jestli je to váhou která je načatá nebo už odešla? co jsem se dočetl tak někdo měl problémy s řídící jednotkou
13.33, 12. 11. 2010, odpovědět