dobry den, cteni alfaci. budem mat vodicak pozeram po autach do 2000eur a dizajnovo v tej cene asi je jedine ta alfa. ked sa pozrem na nieco ine hoci aj 4000 eur, len ta alfa ma nieco do seba. Je zle ze hovno v sebe. Na bazos.sk som pozeral v cenach 1300-2000 sa pohybuju bud dojebane auta na nd, alebo TS vecsinou 1.8 s coho osudzujem ze tieto motory su asi neni na dlhu zivnotnost... Videl som rozpis vyvoja aut, 1998 je uplny zaciatok TS motorov, od 1999 sa to pohlo lepsiemu. preto moja volba je 1.9JTD. Chcem vsak auto do ktoreho nemusim mesacne liat litre oleja a tiez nie je prijatelne ked to ma zrat v meste viac ako 8L. Preto by som bol rad keby ste mi poradili ohladom tychto veci, je mi jedno aka farba alebo sportwagon rocnik ..., ide iba o motor, aby bol na mna sity. ps nezaujimaju ma odpovede kup si inu znacku a pod... chcem len ar156. :)!
9.28, 20. 11. 2010, odpovědětTak ti teda poradím. mám víc jak 30 let zkušeností s autama. jsi mladý, nezkušený a zřejmě i finance jsou slabou stránkou tvé osoby. Takže ALFU ROZHODNĚ NE, to není auto pro lidi jako jsi ty. A to myslím naprosto upřímně a bez urážky. kup nějakou Fóbii nebo Felícii, na těch nasbírej zkušenosti a pak teprve jdi do auta které je citlivé na ůdržbu i provozní náklady. Věř mi a jistě se ti to vyplatí.
11.33, 20. 11. 2010, odpovědětPod to bych se podepsal!
18.00, 20. 11. 2010, odpovědětonly alfa alfa alfa :), pred desiatimi rokmi som bol si dat nieco zvarit u majstrov co robili auta, ked som to auto uvidel a sadol si do neho tak to bola strong love, takze v inom aute by som sa necitil ako aute ale kare na styroch kolesach. Kamarat radi ze kup si opel astra (zatoze to ma on, kazdy si vychvaluje to svoje :), tak som si to zacal nanucovat vydrzalo mi to asi dva dni podporovalo ma v tom aj to mnozstvo dodrbanych alf co som videl na inzeratoch teraz pozeram ze od roku 99 tie motory boli uz ine,takze staci ked mi napisete dve cisla a medzi nimi bodku to je vsetko co by som sa rad dozvedel. samozrejme nech to nezere nad 8L. Myslim si ze v tej cene akej sa daju zohnat su to na tu dobu najkrajsie auta ake kedy mohli urobit, dokonca pohlad na moderne auta ako VW, renault, atd..., som alfista od srdca a nic ine nikdy ani nechcem, radsej sa potom pozerat na nu v garazi komplet na srot pripravenu, ako mat ako nejaky trtko skodovku, nechecl by som ani oktaviu. nepotrebujem to na rychlost, ale aku taku spolahlivost a ide o dizajn. v akejkolvek farbe su, su kraaaaaasssne !
13.23, 20. 11. 2010, odpovědětdo kazdeho auta v nizkej cene vrazim peniaze, fabia junior :))))), alebo felda, cely cas sa mi to nebude pacit co viem uz teraz a mozem tie peniaze vrazat aj do alfy, to je logicke. Neviem vsak o co ide ked to predavaju na bazos.sk na suciastky, co sa tam kazi ? vsak kazda suciastka sa da doplnit a show continues. Mam kamaratov co do felicii uz nesadnu lebo sa hanbia v tom sediet. Vidim to uplne prirodzene. Nepotrebujem sa len vozit ale aj kochat.Nevyhovori mi to nikto aj keby ste povedali ze od teraz je v ponuke 99% dojebanych aut, tak po tom percente pojdem aj keby ma to malo cakat vela prekazok v porovnani s ponukou ostatnych aut. Kamarat mal peugeot 106, ako prve auto hovoril ze to doho vrazil min 1500eur, a potom si kupil nove. NEuznavam nove auta nove veci, vsetko som mal vzdy pouzite alebo pokazene som si opravil. Toto je podobne. to auto je choice of my heart.
13.34, 20. 11. 2010, odpověděta KEBY som si kupil ine auto potrapil sa na nom par rokov, alfy buduv ponuke uz len dodrbane alebo si to kazdy bude drzat lebo do toho vrazil peniaze. preto chcem najst nieco nevyhnite vybehane a ak najdem technika co to vybere neojebe ma na tom aby potom mal s toho biznis ze mi to bude stale opravovat, ale uprimneho co mi pomoze a povie toto vyzera dobre ale treba tam vlozit dalsiu tisicku eur, tak to zoberem. Nakoniec sa to snad nedodrbe uplne, aj ked mam pocit ze to bol plan vyrobcu, alebo omyl.
13.37, 20. 11. 2010, odpovědětJednu radu jsem ti dal, druhou už nedám. Veř že budeš stálým dopisovatelem do tohoto i jiných podobných fór a to v tom smyslu, nejde mi to či ono, nejede mi to či ono. Jezdím italský auta přes 30 let, vím o čem to je. Komu není rady tomu není pomoci.
13.42, 20. 11. 2010, odpovědětdaj si doviest z Nemecka, tam su lepsie kusky. prebehni mobile.de alebo autoscout.de ,, tam ich mas miliony na vyber
13.49, 20. 11. 2010, odpovědětto 156: tak ;), a motor ? 1.9 ?
13.57, 20. 11. 2010, odpovědětnajlepsi benzinovy motor by bol 3.2 V6 z GTA, ale ta spotreba:).....potom 2.5 V6.......tie TS a JTS su velke riziko.......z dizlakov jedine 1.9 JTD...aj ten 77kW je spolahlivy
14.22, 20. 11. 2010, odpovědětAlfu jedině pokud jsi alfista tělem i duší.. a myslím že 1,9 jtd je nejrozumější volba (samozřejmě záleží na stavu a předchozích majitelích), ale nečekej žádný cuore sportivo.
15.03, 20. 11. 2010, odpovědětsom prave jednemu volal 1.9jtd progression, hovoril ze abs mu svieti a ramena treba vymenit lebo to moc klepe. a ze menil poloos v pravom prednom kolese, takze to vyzera na crazy cars :)
15.08, 20. 11. 2010, odpověděthele, ten dotycnej co ti radi Fobii nebo Filcku ma recht. 156ka za 50 litru nebude zadny terno. Malokdo tohle auto pousti ve slusnym stavu za tyhle penize do prodeje. Budes do toho jenom sypat penize.
15.51, 20. 11. 2010, odpovědětvezmi raději 1,8...
16.25, 20. 11. 2010, odpovědětje to jasne ako facka. 1998 len TS motory=olej a spotreba 1999 JTD -1.9alebo 2.4-je tazky a naprava sa s nim pretazuje. Co ineho pánové :) ?
17.43, 20. 11. 2010, odpovědětnebudem tu tahat pozornost na <I>viny, zaver je 1.9jtd, najdem nejakeho technika co to potom so mnou vybere. Ked sa to bude podrbavat nebude mi to luto, lebo nebudem sam ;) ani zdaleka. dakujem za rady.
17.45, 20. 11. 2010, odpovědět