Ciao chalani mam prozbu aky je priemer reprakov do zadneho plata na alfe 156 rv 98 diki moc
7.40, 23. 11. 2010, odpověděttakovej jakej si tam vyřízneš...
10.15, 23. 11. 2010, odpovědětPrumer ti bohuzel neporadim,ale tak kdyz si to zmeris tak by jsi mel zjistit co se tam vleze,pripadne by se dali udelat i nejaky redukce z MDF.Jinak zalezi jak moc to myslis z muzikou vazne.Pokud by jsi to myslel vazne tak nejlepsi a zaroven nejlevjsi reseni pro dobry ozvuceni auta je dat dobre repro do prednich dveri+woofer do kufr+4-kanalovy zesilovac a samozrejme slusny radio,ktery kdyz das spatny tak dokaze totalne zabit celou aparaturu!Je to zdroj signalu a par lidi uz nechapalo jak pomuze vymena radia za lepsi.neni to vzdy jen o dobrych repracich.jde o celou sestavu jako celek!
11.10, 23. 11. 2010, odpovědětja som mal doma 2x50W repro ktore len tak na skusku som dal do zadneho plata a zvuk so dost znacne prejavil... neni to boch vie co ale je to velmi dobte mat tam nejake repro
11.14, 23. 11. 2010, odpovědětjo je mozny ze bylo vice basu a vetsi hlasitost,ale jinak z poslechoveho pohledu je to zcela spatne.I ten woofer v kufru je nouzovka.Vzdy prece poslouchas na koncerte zpevaka pred sebou nestojis k nemu zady nebo tak.A za druhe i lokalizace hudebnich nastroju,celej stereo prostor i to jak byla cela skladba nahrana se pokazi montazi repro dozadu.Ale to jen tak:)
13.30, 23. 11. 2010, odpovědětChalani ale mne ide len o rozmer tie diery su tam na ovalne repro prečo by som tam mal rezat otvor to nieje traktor to je alfa Romeo a rezat do nej nijeeeeeeeeeeee
11.51, 23. 11. 2010, odpovědětIdu tam ovaly 6x9
12.50, 23. 11. 2010, odpovědětZáleží jakou hudbu posloucháš, pokud ti jde hlavně o basovou linku, sub do kufru+do dveří kvalitní kompo repráky 16cm. Pokud ti jde o středy a výšky především, stačí ti kvalitní repro do dveří napájený zesilovačem 4kanálem !! Kdyby ti tohle nestačilo, tak pak až bych řešil plato a do něj repro, který nepotřebuje ozvučnici a dostatečně silný pro zesilovač, spousta lidí tomu nevěří, ale jedna z nejdůležitějších věcí na autohifi je správný odhlučnění. :-)
13.45, 23. 11. 2010, odpovědětNapsal jsem to driv :d hihi...chodis na autohificlub?
17.48, 23. 11. 2010, odpovědětA jo, pardon teda za spam :-) No tak snažim se o autohifi nastudovat co nejvíc a pár projektů už mám taky za sebou. Nejen na autohificlub :-)
9.31, 25. 11. 2010, odpovědět