Zdravim, ma problem se spojkou, pedal je uplne, jede na prazdno, jako by nebyla kapalina, ovsem nikde nic netece, hladina brzdovky se nehla, takze ususzuji ze netece ... nez jsem se dostal do nepojizdneho stavu trvalo to asi 3 dny ... radilo to hur a hur az jsem nezaradil vubec a pedal jsem mackal bez jake koliv odezvy ...
10.44, 23. 11. 2010, odpověděttak to mas smolu, na pritlacnom tanieri sa vydrali lopatky a prepadlo lozisko, je to podla mna nutne rozobrat, ked nieje chyba v uniku kvapaliny ako pises
18.30, 23. 11. 2010, odpovědětdělalo mi to něco podného a bylo špatný hydraulický spojkový ložisko, když už to bylo rozebraný,tak jsem nechal vyměnit i lamelu a přítlačák stálo mě to 10 tis. :-(
22.07, 24. 11. 2010, odpovědětkapalina spojka
22.32, 24. 11. 2010, odpovědětNejdřív se podívej, jestli když vyšlápneš spojku na podlahu, jestli se ti hýbe táhlo na převodovce, je pod baterkou, pokud se táhlo nehýbe, je zavzdušněný okruh spojky, pokud se hýbe, tak je v háji spojka.
6.46, 25. 11. 2010, odpovědětTahlo? Spojka je hydraulicka ... jen hadice az do spojkove skrine ... napadlo me ze by to mohl byt [pritlacny valecek co tlaci na pritlacak, ale to by jsem hadal se potece kapalina, coz se nedeje ... Newmuze to byt spojkovy valec? TO bych nerad, je tam pristup jak p..a ...
12.20, 25. 11. 2010, odpovědětA ze spojkové skříně ti leze asi co? dobře, není to táhlo, ale páka, která ovládá spojku přes ložisko.
15.42, 25. 11. 2010, odpovědět