Zdravim chcel by som sa spytat ci sa daju zmenit budiky zo zelenej na tu oranzovu co mavaju niektore alfi ( v strednom pasme aj tachometer proste vsetky ) lebo mal som to rozobrate ked som menil diody a tie kontakty boli prirobene k budikom tak neviem ci by sa dali dat dole a dat tam druhe budiky k tym kontaktom dakujem za rychlu odpoved.
18.23, 26. 11. 2010, odpovědětmam na predaj budiky komplet na jtd biele s cervenym podsvietenim za 30 euro, prievidza
21.27, 26. 11. 2010, odpovědětja som si sam zmenil podsvietenie- cisla cervene a ciarky modre a tak kombinovane vseliako,,,,,ale bolo to dost zlozite, a nadlho.dal by som aj fotky ale nieje kde.
22.02, 26. 11. 2010, odpověděta ak mas benzin tak budiky z jtd su ti vies na co...
22.03, 26. 11. 2010, odpovědětjá koupil na aukru jen ty folie do budíků,dal jsem za to 450kč a rozebral jsem budíky a předělal jsem si to sám,tak mám ted modré budíky.je to s polska,ale mají to strašně pěkně udělané,akorát jsem měl problém s předěláním.nasazení ručiček je prostě mazec.furt se sekali nebo ukazovali špatně.takže nejdřív přemýšlet aj pětkrát a pak dělat.ale v cíli výsledek hodně moc pěkný.a dá se tam vybrat hodně barev podsvícení i barva přímo budíků
9.32, 27. 11. 2010, odpovědětpokud myslíš bílý budíky zeleně svítící vyměnit za černý budíky oranžově svítící, tak podle motorizace to pujde. Samo že ne z nafty na benzín :-D
18.11, 29. 11. 2010, odpovědětA nebo toto: http://xkaspr.rajce.idnes.cz/na_rajce/#FOTO_001.jpg
18.31, 29. 11. 2010, odpovědětZdravim, chcem sa spytat ze ked su original budiky cierne s oranzovym podsvietenim tak zbytok je zeleny ? myslim osvetlenie ovladania zrkadiel, okien a ventilacie
20.23, 30. 11. 2010, odpovědětBohuzel ano. Zbytek je kompletne zeleny. Mam Sport Packet III a tam jsou jenom Tachometr, Otackomer, Palivomer, Teplomer, Hodiny v cerne s oranzovym podsvicenim. Takze prez zimu vykoumam jak zmenit podsviceni klimatizace, ta je nejhorsi. Jinak u tlacitek asi bude stacit dat jenom barevne LED Diody misto zarovek, ale nejsem si zatim jisty.
17.58, 1. 12. 2010, odpovědět