ahojte.mám problém s topením.můžu točit s ovládáním teploty jak chcu,ale je to zaseklé někde že fouká pouze vlažně.myslím si že je to nějakým motorkem co přepíná teplý a studený vzduch,protože když dám fukar na auto a točím teplotou,tak stlumuje ventilátor a tak jak má.nevíte prosím někdo kde přesně se nachází ten motorek co přepíná tu teplotu,jak se to přesně jmenuje a kde ho seženu???nebo nějaké jakékoliv dobré řešení???předem děkuji za příspěvky.je to Alfa 156 2.0 ts 114kw
9.29, 27. 11. 2010, odpovědětpomožte.víte jaká je venku zima?? :D
9.58, 27. 11. 2010, odpovědětvynej radio a porovnej tam kabely co vedou od radia...muze tam bejt skriplej dratek,tak s tim nejde otocit.ja jsem to tak mnel
10.00, 27. 11. 2010, odpovědětzkusim,ale myslím si že tím to není,protože už jsem to zkoušel.kde je ten servomotorek???
10.02, 27. 11. 2010, odpovědětnazdar mal som to predvcerom rozobrate k servomotorceku je sa dost obtiazne dostat musis najprv dat dole kastlik spolujazdca a potom nalavo je ten servomotor. Mne to zase robilo to ze skoro stale fukalo teply vzduch ale zistil som ze motorcek pracuje uplne bezchbne a ze skor zle hodnoty dava r.j. tepleho alebo studeneho vzduchu takze ju v najblizsom case vymenim...no snad ti to helplo
11.27, 27. 11. 2010, odpovědět