Zdravím páni. Už nejaký čas mám AR156 2.0 16V, r.v.1999 - Luxury edition. Ale nemal som s ňou zatiaľ žiadny problém. Len teraz z ničoho nič mi začala zadná ľavá brzda "súchať". Nepísal by som sem, kebyže túto závadu viem odstrániť. Ale okrem komplet rozoberania dielov som už skúšal všetko možné. Proste je zadná ľavá brzda stiahnutá a neuvoľní sa ani keby som kladivom od.... celé koleso. Sorry za tie výrazy, ale okrem toho že mi to šuchotanie celú cestu žerie nervy, tak aj brzdovú platničku už parádne žere... čo s tým? Viete niekto helfnúť? - Myslím tým nejaký presnejší návod...
7.56, 29. 11. 2010, odpovědětPS: nie som majster na alfu. škodovku či favorita kedykoľvek spravím. No alfa je srdcovka tak sa radšej pýtam vás odborníkov....
8.10, 29. 11. 2010, odpovědětRozobrat, precistit, hlavne nejake cistiace svinstvo a rozbehat brzdovy valcek, pretoze ti ho nevracia spat a zostava to potom pridrete.. Neviem ako na Alfe, ale na lancii som rozbehaval valcek nielen stlacanim ale pritom aj miernym otacanim, je to akokeby zavit...
10.58, 29. 11. 2010, odpovědět