Zdar chlapi, mozno sa to tu uz riesilo, mam dotaz, kedze nemam servisny manual, chcel som poprosit o radu, resp. postup ako rozoberiem stredovy panel tak aby som naisto nic neposral :) a potom este velke hlavne budiky, chcem vsade vymenit ziarovecky za LED-kove kedze tam nie su v aute z r. 2004 :(..dik za radu
8.35, 2. 12. 2010, odpovědětJasne, ze sa jedna o 156
8.40, 2. 12. 2010, odpovědětvyber radio, pod tym budu sruby, ,dalej daj dole popolnik tiez podnim su sruby.... a dalej uz nato prides sam, uvidis co kde drzi...nic strasne
9.40, 2. 12. 2010, odpověděta tie velke budiky...v tom boluku mas hore srubku...tu vysrubuj a vyberies cely plast von a dostanes sa k samostatnemu budiku....
13.49, 2. 12. 2010, odpověděthttp://www.alfa156.cz/technika/servisni-maunal
16.02, 2. 12. 2010, odpovědětno co podarilo sa vybrat??
22.40, 2. 12. 2010, odpovědětPod radiom som ziadne sroby nenasiel ked som odklopil panel (origo radio), v popolniku su ako si pisal, dva vacsie krizove sroby..nemoze byt rozdiel v pristrojovke pred faceliftom a po facelifte, cize po r.2003?dik
7.40, 7. 12. 2010, odpovědětRozepni suchý zips na řadící páce, potom opatrně odělej kryt kolem řadící páky s ovládacími prvky zrcátek a ASR, zatáhneš ho lehkce k sobě a výtáhneš nahoru je tam zacvaknutý, pod ním jsou dva šruby, odšrubovat, potom odšrubuj ten popelínk, dva šruby, za popelníkem jsou další dva šruby, a další šruby je zboku u nohy řidiče a pak u nohou spolujezdce na středovém sloupku.Pak se dostaněš na panel s ovládáním klimi, drží na 4 šrubech a máš to..., doporučuji vyšistit ten malý veltilátorek co jsem v něm nachází.
10.19, 7. 12. 2010, odpovědětViem asi co myslis, ventilatorcek s cidlom teploty pre klimu..omg to treba tolko toho rozoberat kvoli vymene ziarovecky na podsvietnie??
12.10, 7. 12. 2010, odpovědětJo přesně ten.(dělá neskutečný bzučivý zvuk, když je špinavý a promazat) No psal jsi o rozebrání středového panelu, tak jsem Ti to popsal :-)Jinak samozřejmě klima je ledkama už dosvícená.
12.26, 7. 12. 2010, odpovědětAle na vikend ma byt zase -15 stupnu...takze zase bude hroznaaaaa kosa...
14.13, 7. 12. 2010, odpovědětJeště k tomu rádiu, musíš ho dostat celé ven, tzv. pokud máš originál, jsou na něm z každé strany takové malé dírky, do nich musíš něco zastrčit a odaretovat, tak jako bys třeba vydělával DVDčko přes tu malou dírku z mechaniky třeba na PC či ntb, princip je stejný a musí jít dolů i ten plech, co dostáváš k autorádiím, teda pokud tam je...
14.34, 7. 12. 2010, odpovědět