zatahl jsem rucni brzdu pak ji zase povolil rozjel se a zacalo svitit abs a uz nefunguje a jeste se pribrzduje jedno zadni kolo co ted s tim? novy lanovod na rucni brdu a i nove cidlo?
19.58, 5. 12. 2010, odpovědětstalo se mi to same... ale po chvilce ABS zhasnulo. A navic mam v ahji lanko a nepovoluje se.
20.57, 5. 12. 2010, odpovědětale ja s tim odjel domu asi 4km po metse porad abs sviti a ani nefuguje a kotouc byl uplne rozzhavenej do cervena
22.07, 5. 12. 2010, odpovědětstal si venku v mrazu a zatahl rucku? primrzlo ti zrejme lanko dej to na par hodin nekam do garaze
22.25, 5. 12. 2010, odpovědětTak to bude tim ze jsi tahnul kolo... vymenit lanko nebo dat do tepla... ja rucku ted zatahnout nemuzu, bych pak neodjel :-)
6.42, 6. 12. 2010, odpovědětprimrznute lanka-zimna klasika :)
9.48, 6. 12. 2010, odpovědětmae liste pravdu dal sem rozmrznout abs uz zase funguje a kolo se uz zase toci diky :)
15.25, 6. 12. 2010, odpovědětteraz to riesim tiez primrzla mi rucna tak som sa na to pripravil ze reku uz aj vymenim kotuce a dosticky takze zborka r ozborka kotucov a laniek od rucnej premazanie vycistenie ale som zistil ze po dvoch rokoch mi lanka opät popraskali a sa do nich dostava voda preto to mrzne v ymenil som aj jeden silenblok naboja no a ked som ho siel menit treba tam vybrat cidlo abs aby sa dal pootocit plechový kryt kotuca a to cidlo ne a ne povolit klepkal som po nom striekal som nan vselico a ani bohovi nešlo von tak som sa potom na to vykašlal poskladal som to spät a siel som vyskusat brzdy a zacalo mi svietit ABS a po jednom dni aj kontrolka rucnej brzdy ... to znamena ze cidlo je v haji inač že položil som doň dôveru takze teraz zhanam nove cidlo a ani neviem kde ma kabel konektor robil to uz niektop menil uz niekto cidlo ABS v zadu ? kde je konektor ci to treba letovat ?
18.49, 6. 12. 2010, odpovědětkonektor sa mi zdá že je v kufri pod tapacírom
0.02, 7. 12. 2010, odpovědětkonektor ani nehladaj, odstrihni drot pri snimaci a naletuj novy, daj to do zmrstovacej buzirky a bude dobre. inac snimac ani nemusi byt zly, lebo tam sa v podstate nema co pokazit, len ak si s nim skusal hybat, staci aby si ho trosku odklonil alebo pootocil od toho zubateho kruhu na naboji a uz nebude davat impulzy
1.01, 7. 12. 2010, odpovědět