Lidičky taky mám s tímhle problém ....auto nejde nastartovat pouze roztáhnout.Po roztáhnutí auto jede ale když víc šlápnu na plyn tak chvíli jede cca tak 2 sekundy a pak chcípne rosvítí se kontrola vstřiků a už nenaskočí...(Roztáčím protože nejde nastartovat ani za tepla ani za studena chytne louze jen na roztáhnutí) Moc prosím o radu na diagnostice jsem nebyl někdo říká že by to mohlo být podavacím čerpadlem že to natáhne víc nafty a chcípne ... ale proč to tedy nestartuje? A nebo že by to mohlo být snímačem otáček klikovky a nebo vačkový hřídele...MOC PROSÍM O RADU Předem Děkuju Mára
15.08, 14. 12. 2010, odpovědětDiagnostika bez ni to nema cenu resit.
16.16, 14. 12. 2010, odpovědětNa pátek ji mám obědnanou...Tak jsem zvědav co mi řeknou .... Jen mě napadlo si sem napsat že by s tím mohl mít někdo podobné problémi čili skušenosti s vyřešením :)) Ale děkuji :)
16.46, 14. 12. 2010, odpověděthlavně už to neroztahuj nebo ti taky jednoho krásnýho dne přeskočí rozvodák
16.59, 14. 12. 2010, odpovědětKdyž to roztahuju tak pomalinku pouštím spojku ... A v malé rychlosti třeba na 2-ku nebo 3-ku. (Takže jako startér) a otáčky nepřesáhnout 1000... :)(Vím jak na to.)
17.15, 14. 12. 2010, odpovědětjen roztahuj dál, motoru se nemůže nic stát :)
10.19, 15. 12. 2010, odpovědětty viš jak na to?? jak roztahnout auto??? to si frajer asi maš dost penez na druhy motor?? tady kolega řikal přeskoči ti rozvod a je to at ti tu alfu někdo proklepne přes diag.takove že ti čerpadlo taha vic nafty a pak to chcipa je pičovina pokud vim .hodně zdaru!!!!
11.08, 15. 12. 2010, odpovědětLibor: Myslel jsem to tak že motor potřebuje víc nafty a že podavací čerpadlo nestíhá .... je bez nafty poklesne tlak čidlo řkekne počítači a počítač vypne motor ...a rosvítí se vstřiky jako upozornění ....
13.11, 15. 12. 2010, odpovědět