alfa sa mi ani po dlhsej ceste nezohreje na viac ako 50,prosim o radu
18.41, 16. 12. 2010, odpovědětI me se nyní při těchto mrazech dlouho zahřívá.je to normální.
19.11, 16. 12. 2010, odpovědětkurva těchto dotazů je tady milion. neptejte se tak stupidně a vyměňte si termostaty
19.22, 16. 12. 2010, odpovědětKaždej neví všechno jako ty :P
19.26, 16. 12. 2010, odpovědětJe to stále dokola a lidi jsou LÍNÝ jak prasata si to v příspěvcích najít, taky jsou kurva POHODLNÝ používat svůj vlastní mozek a trochu přemýšlet!!!!!!!! A to vše dává opět důkaz že si Alfy kupují mla´doši nezkušený a ty auta nedostanou co mají a pak takoví kokoti vyhlašují že Alfy stojí za hovno!!!! KURVA KURVA KURVA Kupujte so Šáde a chodte prudit na Ochcávia web
9.11, 17. 12. 2010, odpovědětAle kazdy umi hledat.
7.46, 17. 12. 2010, odpovědětJá ho měnil v řijnu vše bylo dobré, takže pochybuji že je o5 KO. Mám ten samej problém nad 50 nejde
7.47, 17. 12. 2010, odpověděta co jsi koupil za značku? Pokud Starline tak se nedivím. Zlobí i Vernet občas:Kupujte Behr a MUSÍ to fungovat!!!! A zase už jsem to tu popisoval. Změřte si teplotu u zahřátého motoru v nádržce!!! Pokud je 90-98st je to v pořádku a může kecat budík. A nebo ještě čidlo na termostatu , potom to neřešit. A nmebo sehnat jinej budík
9.35, 17. 12. 2010, odpovědětJo a jestli je to sazomet tak se za 5 km po rovině neohřeje. V zimě pomůže pokud jezdíte kratší vzdálenosti dát před chladič tenkou deskzu z plastu/novodur/ aby na to nešel studený vzduch a rychleji se to ohřálo!!!!!! Kurva máte MOZKY TAK JE POUŽÍVEJTE!!!!!!!!!!!
9.37, 17. 12. 2010, odpovědětZostraaa na nich =)) dnes je asi zly BIO tlak co?? ale v podstate mas pravdu =))
14.24, 17. 12. 2010, odpovědětnajprv si daj otazku ...kolko je vonku stupnov a kolko km urobim a pri akych otackach ..ked sa supes po meste 15 km tak sa ti diesel nezohreje na to zabudni a mozes menit aj neviem co tam ... naftanieje do mesta ale na dlhe trate
11.37, 18. 12. 2010, odpovědětKecy, mě se JTDm 2.4 ohřeje s krytým chladičem cca za 5-7 km, ale chce to tu desku před chladič. Jo a nejet na 1500 otáček, to znamená dát třeba jen trojku a jet aspon na 1900-2000. Kurva pro ten motor a kliku je horší to podtáčet!!!! Jo a to Bio je fakt nízký, hlavně když čtu ty dotazy tady. Rád pomůžu či poradím, ale kurva sere mne občas ta stupidita těch lidí co tu píšou. jsou schopný se ptát na jednu věc ve 20 dotazech pod sebou a není jim to blbý. A to že mám pravdu to vím. a 1000 000 km na mým kontu to asi něco říká že jo. Kurva tento web založil kokot a pak se o něj nestará, zasloužil by kopanec do řiti
12.02, 18. 12. 2010, odpovědětNevím kdo je tady kokot ale já bych řekl že ty! Jestli se ti tento web nelíbí tak můžeš prudit někde jinde. Když se někdo normálně zeptá tak je logické že čeká normální radu. A ne samé KURVA a tvůj jiný domácí slovník. Možná ti vadí když se někdo zeptá na problém se svou Alfou, když ty se tak maximálně můžeš zeptat na problém v MHD.... Jinak slušností je se podepsat ale ty máš do toho asi hodně daleko. Lukáš
15.37, 18. 12. 2010, odpovědětAle nieje normalne aby si niekto nevedel najst odpoved. Nech ide chlapec na diagnostiku a tam mu pozru aku ma teplotu motara z druheho cidla (nie to co je na budiku) a hned bude vediet ci je zly teplomer(cidlo) alebo termostat, ale ten kto ma dlhsie alfu vie co to bude. Ruku na srdce pani kto ma alfu dlhsie ako 4 roky a nemenil termostat? :-)
13.11, 20. 12. 2010, odpovědětTy poslouchej četl jsi řádně můj koment? asi ne, protože já tam píši o tom, že se tu stále dokola omílají jedny a ty samé věci a lidi jsou líný si to v příspěvcích najít. A o tom to je. A nemoralizuj když víš prd kdo a co . Jasan?
14.04, 20. 12. 2010, odpovědětJo a ještě pro LUKÁŠE: a tvoje rada byla jaká? Krom toho že jsi uboze kritizoval mou osobu? Já ti to povím: HOVNO-ŽÁDNÁ!!!!!! Asi sám víš kulový. Já si to nemohu dovolit, mně auta živí už přes 38 let a taky na rozdíl od tebe o nich něco tím pádem vím. A jestli mé výrazivo není pro tebe košer tak jej nečti ani nereaguj, pokud nemůžeš poskytnout KVALITNĚJŠÍ informaci. JASNÝ?????!!!!!
14.28, 20. 12. 2010, odpovědětNo někdo třeba nemá čas sedět u PC celý den aby něco našel. Tak se hold raději zeptá. Ale myslím že by šlo odpovídat slušněji. Já třeba taky nevím a reději se zeptám ale rozhodně nečekám takovou odpověď. Kurva a podobný tvůj slovník. A jestli že Tě tedy auta živí tak o slušném jednání by jsi měl myslím něco vědět. Tedy pokud nespravuješ nějaké vrány nebo Zetory na venkovském statku. S takovým slovníkem by jsi asi moc zákazníku neměl.
11.49, 21. 12. 2010, odpovědět1 000 000 km děleno 38 let je 26 315 km ročně, 72 km denně (včetně sobot, nedělí, svátků apod). To se dá najet s kamionem, autobusem nebo možná taxíkem. Tak kdy jezdíš s Alfou ???
16.49, 22. 12. 2010, odpovědět