je normalne ze si klima zakazdym presmeruje po nejakom case vykon ventilatora a aj smer fukania pri vyhrievani auta?? a to nemam zapnutu tu funkciu auto a uz ma to pekne stve ked si dam smer fukania na okno a po piatich minutach sa to prepne na nohy a zmeni sa aj rychlost ventilatora....
0.54, 17. 12. 2010, odpovědětmám ten samej problém, na tom levém kolečku...jak je napsáno auto ,tak pod nim jsou dve kontrolky,když šáhneš manuálne na ovládání klapek a na teplotu nebo vent. tak by měli zhasnout...aspoň to tak funguje v létě!!!Teď mi zaboha nejde zhasnout ta levá kontrolka,tím pádem si to samo po chvíly přidá a přesměruje klapky i fukar.Smutný je že mám auto(2.4jtd),čtvrtou zimu a nepamatuji si jestli to tak bylo vždy!!!!Ještě mám jeden poznatek a to je ,když jsem musel pokaždé nastavovat teplotu,která mi po nastartování skočila na 20'C......bylo to slabou baterií,po její výměně vše OK.Ale teď zas nevím jak vypnout to auto!!!!čus
10.26, 17. 12. 2010, odpovědětskus odpojiť bateriu mne sa stalo to isté a tak všetko riešim odpojením batérie inak aj mna to štve že to samo prepína
15.17, 17. 12. 2010, odpovědětano je to normalne ... je prednastavena na optimalne co najrychlejsie vyhriatie alebo schladenie kabiny ... popripade ked sa sam zapne kompresor to v pripade ze vzducj je vlhky a potrebuje ho ususit ... ziadny reset a podobne kokotiny ako tu niekto pisal nepomaha na to aby sa vypla ale iba na to aby sa resetli klapky a nacitali spravnu polohu
23.18, 19. 12. 2010, odpovědětdikes
6.41, 20. 12. 2010, odpovědětNěkdy si zkuste přečíst manuál http://www.ulozto.cz/7054206/alfa-romeo-156-facelift-manual-pdf
22.59, 21. 12. 2010, odpovědětNo je to normalne aj podla mna su to nastavene hodnoty a rezimy automatu, mne to ide prepat do manualu, tak aby to robilo len to,co ja chcem..ked si mal slabu baterku ti to skakalo na 20 stupnov, teda do povodneho nastavenia, lebo sa ti prudkym poklesom napatia pri starte vzdy klima resetla..
23.18, 21. 12. 2010, odpovědětTomi nevim jestli to je nastavene na nejrychlejsi ohrati kabiny kdyz nastartuju a dam foukani na plno a na predni okno tak to samo spadno na ofuk nohou a 1dilek rychlosti ventil.to asi moc rychle neohreje
8.07, 22. 12. 2010, odpovědět