nazdar,nevie niekto kde je nejaka poistka rele zhavenia?Nemam napatie na tom hrubom privodnom kabli na rele,vobec mi nezhavi.diky
15.06, 18. 12. 2010, odpovědětv tom boxe na baterke, plieskova poistka...
22.46, 22. 12. 2010, odpovědětvie mi niekto poradit, po poblikavani kontrolky zhavenia som odskusal ci dava prud do zhavicov a zistil som ze v konektoroch na zhavice nemam vobec prud po pretoceni klucom!!!! takze dalej som kukol ci ide prud do rele zhavenia a tam prud ma 12v ale od rele do zhavicov uz prud nedava!! takze teraz co to moze byt? po cca 10 sekundach po otoceni klucom je pocut tuknutie v rele zhavenia tak asi rele spatne nebude? neviem teraz ci je este nekde poistka na to rele alebo cim to moze byt.za kazdu radu dakujem
21.04, 9. 10. 2012, odpovědětmozu byt zaoxidovane kontakty na rele zhavenia ale tiez skus premerat zhavice, ci su vsetky ok, ja viem, ze ti nejde prud ale aj tak ich skus pre istotu premerat, ci maju odpor alebo su prerusene.
22.32, 9. 10. 2012, odpovědětzhavice su ok daval som nove teraz, a nevies kde je poistka na rele? a ktore kontakty konkretne? diky
22.43, 9. 10. 2012, odpovědětneviem to presne ale myslim, ze pred bateriou pod takym ciernym krytom su rele a je tam aj rele na zhavenie. ak sa do toho nerozumies, daj si rele premerat niekomu znamemu, co sa do toho rozumie.
11.24, 10. 10. 2012, odpovědětok takze dneska som vyskusal odpojit kabel ktory je na rele a ktory ide ku zhavicom a tam su 4 kontakty. po otoceni kluca v kazdom jednom kontakte je 12 voltov takze to znamena ze reele je dobre a po cvaknuti uz tam prud neni. dalej som premeral kable a kable su dobre (kable k zhavicom) tak ma napada ze ci to neni nieco s ukostrenim? ked napojim kablik od baterky - na zhavic ktory je zacvaknuty na kably co je na zhavenie tak zhavic po pretoceni kluca rozpali. ale ked len prilozim ku kostre na motore tak niekedy ide niekedy ho nerozpali?? tak preto sa pytam ze ci to nemoze byt ukostrenim to ze po starte mi blika kontrolka zhavenia.. zhavice su vsetky nove takze su ok vyskusane.. za kazdu radu dakujem
21.39, 10. 10. 2012, odpověděttakze dalsi objav : po premerani prudu z rele k zhavicom je 12 voltov ale akonahle zapojim zhavic tak prud stiahne na 2 volty takze co teraz? je to zle rele?
12.23, 13. 10. 2012, odpovědětkamo toto som chcel pocut, lebo som si nebol isty ale mne sa zda tiez ze to bude ona ta svinucha mala ono cvakne ale potom nedava tolko prudu ako by malo takze dufam ze to bude nou
16.21, 13. 10. 2012, odpovědět