Netušíte někdo kde tuhle kravinku sehnat? Prošel jsem spoustu eshopu, ale nikde to neni. Jedná se mi o kovové táhlo s kuláčkama, co je u levého předniho kola... jeden kuláček po sedmi letech vyrezl, takže vypadává a mám to provizorně přidrátované, proste prasárna v nouzi :-)
12.12, 31. 12. 2010, odpovědětMam take xenony a mam v haji tu krabicku(vysilac) a uz jsem to zjistoval aj ceny a to musis koupit je v orig prodejne ja to budu resit tady u nas mam kamosa tak uvidim.Jak ti to chodilo ty xenony?Me uz od koupe nenaklapi tak ani netusim jak a kdy to slape
10.04, 1. 1. 2011, odpovědětXenony chodi dobre, neni problem, az teda na to vyrezly tahlo :-) Regulace funguje bez problemu, jak na predni naprave, tak na zadni. Ikdyz ono je to jedno, pac mam Sportwagon s nivomatem, takze se svetlost podvozku udrzuje sama. Co se tyka toho predniho regulatoru, tak funkcnost poznas kdyz zapnes svetla a pak zapalovani, svetla se zacnou rovnat - uvidis to treba kdyz stojis proti stene. Paprsky za svetel projedou kazdej nahoru a dolu a pak se ustali v jedne rovine...
18.42, 1. 1. 2011, odpovědětMe to prave nefunguje asi ten predni vysilac mel jsem ho odpojeny a hybal jsem stim a svetla se nehly a to doufa ze to bude jen prednim.Chci to dat do kupy.Taky mam sw nevim co je nivomat mam fl inter.2002
10.36, 2. 1. 2011, odpovědětTak tuhle kost na xenon jsem měnil asi před 2roky,také nešla sehnat,tak jsem musel koupit origo,cena v té době něco okolo 800,-kč.Ale do té doby než mi přišla,tak jsem si udělal svojí,z jiného auta,jenom jsem si ji přizpůsobil,tj.zkrátil.Jinak stačí dojet na diagnostiku a jestli nefunguje některá z krabiček na nápravě tak to zjistí.Jo a když se bavíte o těch nivomatech,tak to je doplňková výbava která vám byla nabídnuta při koupi nového auta jako např.střešní okno,proto je nemá každá.Jinak jsem je měl také,výborná věc!!!!Ale nic nevydrží věčně a jeden mi vytekl a auto bylo celé nakřivo,protože byl druhý ok, snažil se vyrovnávat. Z důvodu vysoké pořizovací ceny (asi 12000 až 15000)Jsem komplet předělal na standart tlumiče + pružiny(nivomat má kratší pružiny)ale nedá se to srovnat s těma nivomatama,auto je o hodně tvrdší a na nerovnostech v zatáčkách odskakuje(i po Geo.)posadím dozadu dva lidi a co díra to rána do dorazu......zlatej nivomat!!!!!
12.08, 2. 1. 2011, odpovědět