Ahojte , po nastartovani cca 8 min ide volnobeh uplne v poriadku no potom zacne motor dusit.Pri jazde po nastartovani cca po 2 min zacne autom sklbat (nejde do vykonu a snazi sa to zdochnut).Skrtiacu klapku aj vahu som uz vycistil a nic nepomohlo.Vie mi niekto poradit ,alebo stretol sa uz niekto s takymto problemom.Dika kazda rada dobra.Caute
16.37, 8. 1. 2011, odpovědětV tady tomhle mi pomohlo,vyměnit ještě svíčky měnil sem je za Densa iridiové a pak sem změnil čerpačku, jezdil sem jen na Shell a bylo po problémech to sem měl ještě 156 TS... sned to pomúže..
16.57, 8. 1. 2011, odpovědětMožná by bylo dobrý napsat, aspoň co máš za motor a rok výroby. Díky
23.18, 8. 1. 2011, odpovědětJasne ,mam 1.8 TS rv. 2000
9.05, 9. 1. 2011, odpovědětNo uz som zistil kde je chyba. Odpojil som vzduchove potrubie pred vahou vzduchu (s podozrenim ze bude mozno spinavy filter) a zrazu motor slapal ako hodinky. A to mi chcel menit mechanik skrtiacu klapku za 400 Eur... No neda sa mi dostat do toho boxu kde sa nachadza vzduchovy filter ,takze ak mate niekto na predaj ten box rad ho kupim.
12.03, 9. 1. 2011, odpovědět