Zdar alfisti, uz asi rok mi piska jedna z kladek, kdyz jsem to loni na jare resil, vymenili mi v servisu tu ke ktere je nejlepší přístup, stála 1000kč. Píská to však dál (na volnoběh). Ted už to vydává šileny zvuky, podoba se to prokluzujicimu klinaku. Neměnil už to někdo, nevite ktera z nich na toto trpí? Auto ma najeto 220 000km 2,4jtd 103kw. děkuji
7.37, 10. 1. 2011, odpovědětnikdo by nevedel?
8.20, 11. 1. 2011, odpovědětted to menim, zkus jeste vymenit tu zadni kladku je k ni ale blbej pristup musis pod auto a jeste nejlip vymenit tu jak je vedle silentbolu ten musi taky nejdriv ven aby si ji vyndal tzn sundat kompresor na klimu atd to prace naprd
11.55, 14. 1. 2011, odpovědětno mne menili pred dvoma mesiacmi dve kladky (jedna pridreta a druha rozsipana) + remen a vsetko stichlo no jedna basen az do chvile kym som nespravil zhruba 800 km a potom to zacalo jemne piskanie a teraz hroza pisti to tak ze to pocujem az do kabiny a prehlusi to aj radio tak som to bol v servise reklamovat trapili sa s tym traja mechanici asi dve hodiny a nepomohlo ani dosponavanie ani kadejake pripravky na odstranenie piskania nakoniec usudili ze treba vymenit aj tu tretiu kladku ktora je z nich asi najdrachsia kedze stoji okolo 150€ ktora ma strunu vsetko napina sama tak mi neostava nic len sporit peniazky :-(
15.30, 14. 1. 2011, odpovědětna 2.4jtd zvycajne piska napinacia kladka klinoveho remena(150€), zo zaciatku to piskne iba pri zapinani a vypinani motora, potom stale dlhsie a dlhsie. Predtym ako ju vymenis si pozri, ci ti nehádže s remenicou kluky(100€), lebo ak ano, par mesiacov po vymene zacne napinak piskat znova.
13.51, 15. 1. 2011, odpovědětMěl jsem teď taky tento problém, byla to ta vodící kladka nejlépe přístupná. Jsem jí vymontoval a ložisko v ní bylo suché, nastříkal jsem do něj vazelínu a je pokoj. Oprava na 20 minut (ten imbus se tam blbě nasazuje).
17.19, 15. 1. 2011, odpovědět