Ahoj, chci se zeptat, jestli jste se někdo nesetkal s tím co já- v pátek jsem natankoval na jiný pumpě než obvykle-auto v pohodě dojelo dom. V sobotu ráno mi nechtělo bez plynu naskočit, dusilo se a neudrželo volnoběh-navíc jakoby popiskovalo z motoru. Tak jsem na chvilku odpojil baterku a všechno ok. Teď ale zjišťuju, že mi na volnoběhu nepravielně houpne otáčkama mezi klasikou -900, pak dolů někam na 600 a tohle třeba 4x po sobě,než se uklidní. Taky potichoučku popiskuje někde z motoru, jakoby uprostřed ke stěně u řidiče. Přemejšlím,jestli je to třeba špatným benzínem-nebo by to mohlo být vlhkem,protože celej víkend od pátku pršelo a tálo, nebo máte tip na něco jinýho? Mám 2,0 TS- 114kW - půl roku po rozvodech s variátorem a novou baterkou. Poradíte někdo?
18.20, 10. 1. 2011, odpovědětNikdo nevíte?
21.33, 10. 1. 2011, odpovědětTo kolísání otáček by mohlo být nekvalitním benzínem, ale zkusil bych ještě nastavit klapku, tím odpojením baterky si ř.j. vymazala hodnoty, a chvíli trvá, než si adaptuje zase nové. buď s tím zkoušej jezdit a jestli se ti to nesrovná tak bych klapku vyčistil a nastavil.
21.42, 10. 1. 2011, odpovědětZkusil jsem to ráno a houpe už jen někdy - taky jsem vyjezdil benzín,zároveň ji trochu protáhnul po zahřátí a koukal jsem,že za tepla to ani nepíská,ani nehoupou otáčky. Ale zase malinko začala popiskovat při přidání plynu cca kolem 1200 si zapíská zatepla..asi píská klíňák za vlhka...
16.16, 11. 1. 2011, odpovědět