ahoj, rád bych se zeptal, na diagnostice mi hodilo auto chybu něco v katalyzátoru, je pravda, že jakmile klesne teplota pod nulu a já nastartuju a počkám tak dvě, tři minutky, tak se mi začne dýmit z výfuku, svítí mi i kontrolka motoru, ale jak říkám na diagnostice jen katalyzátor, no jakmile se motor zahřeje, tak se z výfuku tolik nečudí, ale když couvám tak zase čudí jako blázen, nevíte náhodou co by v tom celém vyfukovém systému mohl být za problém? auto - 2.0 JTS
18.28, 10. 1. 2011, odpovědětchlapi myslite ze katalyzator moze brzdit motor? mam 1.9 jtd 140000 km nabehane a chveje mi motor vsetky silentbloky motora nove tak uz neviem napada ma ze motor moze dusit upchaty katalyzator ? dik
20.02, 16. 2. 2013, odpovědětvstreky netecu ?
20.46, 16. 2. 2013, odpovědětno vstreky neviem ci tecu ale urobil som test tlaku paliva a vsetko na jednicku a auto taha dobre len ten volnobeh ma sere ze tak trasie tak neviem ci ho nieco dusi alebo co to moze sposobovat ??
23.03, 16. 2. 2013, odpovědětved ti to vravim, ze ked nadmerne trasie na volnobeh, vacsinou to je upchata alebo poskodena tryska ( alebo aj viac ). ten tlak si kontroloval akym sposobom ?
0.25, 17. 2. 2013, odpovědětno skontroloval som to diagnostikou aky to ma tlak paliva :) no a vedel by si mi poradit ako zistit ci je to vstrekom popripade ako to zistim ze ktory vstrek to je dik
8.43, 17. 2. 2013, odpovědětcez diag. nezistis nic, musis ich vybrat a zaniest niekomu na stolicu, nech ich otlakuje ( ak nevies, vyzera to priblizne takto : http://www.youtube.com/watch?v=8XEvEtiI770 )
10.42, 17. 2. 2013, odpovědětaha tak uz xapem dobre tak ja ich vyberiem von a nasiel som jednu firmu ktora to testuje reparuje tak ich poslem tam a nech s tym urobia poriadok.. este k tomu vytahovianiu tych vstrekov, nevies nejaky navod ako by to slo najlepsie von? dik
15.22, 17. 2. 2013, odpovědět.
22.27, 17. 2. 2013, odpovědětchlapi vstreky von otestovane vycistene firmou zalozene naspat, nove podlozky ale chveje staale :) ja uz fakt neviem mozee to robit vyfuk katalyzator?
15.21, 8. 3. 2013, odpovědět