ahoj mam takovy problem..vetsinou to vznika pri malych otackach zastavim na prechodu a chci se rozjet a auto ztrati vykon.dam plny plyn a drzim ho a otacky pomalicku stoupaji a najednou se jak kdyby neco protrhne a vykon je zpet a vse funguje..nevite cim by to mohlo bejt?nedela to pravidelne jen nekdy.napred jsem myslel,ze treba naftou..tak jsme vymenil palivovy filtr a natankoval zimni naftu a problem je furt..porad te diky
15.40, 11. 1. 2011, odpověděta neblika zadna kontrolka ani nesviti
16.32, 11. 1. 2011, odpovědětmne to robi este stale neviem tomu prist co a ako palivovy flter som vymenil mam chip + budik tlaku turba takze ako pise Ji-ras tlak turba sa mi zasekne tebarz na 0,5 a rozne 0,7 1 Bar a pod a ono to pomaličky zrychluje ale nie tak ako inokedy a naraz výkon ako supa vraveli mi nech si skontrolujem ovladanie turba
19.32, 11. 1. 2011, odpovědětme to prave nezrychluje vubec.ja to resim tak,ze vyradim..zmacknu plny plyn a otacky pomalicku ale pomalicku stoupaji.a pak najednou jak dkyby se neco protrhlo a uz to jede bez problemu..kamarad mi radil,ze to je jakysi ventyl na vysokotlakem cerpadle.
19.38, 11. 1. 2011, odpovědět