Zdravim, mate nekdo zkusenosti s vymenou hlavice radicky?? Popripade i se zkracenim. Zda se mi, ze je zbytecne dlouha a navic jsem ji tedka nahodou (ve vzteku) vytrhl, tak bych to chtel nejak poresit. A kde se da koupit nejaka pekna, pohodova (zadnej hnus z OMW) radicka? Diky za reakce... coure sportivo
18.40, 9. 5. 2007, odpověděthehe tohle je mi nejak povedome... a mas stesti ze si narazil zrovna na me... nedavno sjem tohle vsechno absolvoval. Takze hlavici si uz dal pryc uplne, mas tam je tyc ? Zajdi do momocr shopu v Praze, sokolovska ulice a kup si momo hlavici a nezapomen k tomu vzit i tu kuzy! Original kuze je totiz kratka a nedosahne ti na novou hlavici. Priprav si tak 2500,- na tu srandu. Jedine MOMO vypada v alfe dobre.
22.27, 9. 5. 2007, odpovědětJo tak na tohle tema jsem se tady nedavno ptal. To by me zajimalo co to bylo za vztek, mne na to pomalu nestacil ani hasak a dve ruce :) Ale jestlis vyndal jen hlavici, tak musis oddelat jeste tu vrchni nasadu, taky silou nahoru a pak uz tam zustane jen takova uzka tycinka... Taky budu muset jeste zkratit a pak asi trosku zpilovat. Mam uz doma novou, sice to neni MOMO ale Zender lestena s logem alfa romeo
0.54, 10. 5. 2007, odpovědětKed uz sme pri tej radicke, nema nahodou niekto radiacu paku z faceliftu z 2.0 JTS alebo nevie niekto nahodou cenu novej? Vdaka...
13.48, 10. 5. 2007, odpovědětHlavicu(kozennu) som vyrval, ale tu umelu nasadu v tvare akejsi hviezdy nemozem odtial dostat!!!!!a predpokladam,že pod tou umelou násadou sa nachádza pružina, ktorá mi vracia ten umelý čudlík pomocou ktorého radím spiatočku, dá sa to naozaj vytrhnúť silou, nič tím nepokazím, ďakujem vopred za rady
15.38, 11. 5. 2007, odpovědět