Zdravim alfisti, co všechno je třeba vyměnit když už se pouštím do takové operace jako je výměna spojky a dvouhmotáku? Když už v tom budu, nestojim o to abych to smontoval dohromady a za dalších 10 tis. km zjistil že mi někdě něco bouchá nebo teče. Silentbloky, gufera? Co odchází a kam to jit nakoupit, poraďte... Tu sadu spojky a dvouhmotak uz mam doma. Děkuju
17.58, 17. 1. 2011, odpovědětnikdo neporadi?
8.23, 19. 1. 2011, odpověděturčite by som menil semering na kluke za zotrvačníkom - musí ísť dole vaňa takže vypustiť olej, tj. počkal by som do výmeny oleja ak je to možné, + vymeniť semering na olej. čerpadle, tým pádom aj rozvodový remeň (záleží koľko km máš po rozvodoch), olej v prevodovke keďže bude dole, mrkol by som sa na manžety na polosiach, tesnosť spojkového válčeka, takže záleží koľko máš na to času a peňazí :-)
13.36, 19. 1. 2011, odpovědětProč by proboha měla jít při výměně spojky dolů vana?
15.04, 19. 1. 2011, odpovědětA ešte aj rozvody... Ja odpoadnem,toto bola rada za 100 bodov :DDD Velmi vtipne...netreba vybrat aj zadne sedacky? :DDD
13.18, 30. 1. 2011, odpovědět