čau,mam 1,9jtd 85kw.Chci se zeptat jestly ste se někdo setkal stím že vysokotlaký čerpadlo může odrovnávat regulátor tlaku paliva co je přímo na čerpadle,ten váleček stím konektorem.Poprvé se mi ten regulátor odešel tak před rokem a něco,tak sem koupil od mechanika použitej a bylo po broblému.Jenže tak za půl roku odešel zase.Tak sem se nasral a koupil novej,auto šlapalo ale jen tak půl roku a REGULATOR ZASE VHAJU.Myslel se si že by to mohl být vadnej kus,tak sem koupil opět NOVEJ.1.1.2011 sme ho vyměnily a je 17.1 a já zase nejezdím.Prosím,jestly máte nějakou skušenost tak sem napište.Sem už opravdu Bezradnej.Díky moc,všem
18.31, 17. 1. 2011, odpovědětniektore regulatory maju na konci take male sitko. nestalo sa ti to ze ked si prvy kra vybral regulator, ci ti neostalo to sitko vo vnutri??? a robi problemy??? ono sa da dat dole, hadam sa nezaseklo. napada ma len tato moznost, lebo ved cerladlo je uplne primitivna zalezitost
19.03, 17. 1. 2011, odpovědětJako ze by se to sitko dostalo do čerpadla?To sme si nevšimly.Jo a děkuju
20.22, 17. 1. 2011, odpověděttak na diagnostice to piše a projevuje se mě to tak,že nastartuju,motor běží a za chvílu chcípne.Rosvítí se kontrolka na budíku toho motoru,počítač píše MOTOR CONTROL a něco.Když to pak hned zkusím nastartovat tak to motá a nic a ta kontrolka na budíku svítí.Nechám to chvílu byt a pak zase na novo
20.25, 17. 1. 2011, odpovědětještě nějáke zkušenosti?
20.30, 17. 1. 2011, odpovědět