Dnes v noci mi nejaký kokot vykradol alfu 156 som sa čudoval ako sa dnuká dostal nikde nič poškodené a auto otvorené si vravím že som asi nezamkol ale pičovina vždy to kontrolujem a keď som priŠielk na to ako to ide otvoriť skoro som sa posral .... vieťe niekdo ako sa dá tento nedostatok alfinky odstrániť ??? a chalani COURE SPORTIVO
10.20, 18. 1. 2011, odpovědětto by mě taky zajímalo, i když jsem už přemýšlel o tom, že si dám do alfy minikameru, sice je to investice, ale budíž nebo nějaké poplašné zařízení, které by se deaktivovalo pouze při otevření klíčkem na DO, sice mě ještě nikdo nikdy nevykradl, ale i tak, v dnešní době jsou lidi svině a já bych ty lidi střílel!!
10.29, 18. 1. 2011, odpovědětzdary...nemám tušení,jak se tam lidi dostanou,ale koupil sem od jednoho chlápka 156,dal mi k tomu i doložený servisní návštěvy,opravy apod...když sem ji kupoval,jen mi řekl,že má zaslepený zámky,tak sem si řek,fajn,asi nějakej tuning dřívějšího majitele,ale pak sem na jednom papíru ze servisu našel,že si je sám nechal v servisu zaslepit...tak mi napadá,že možná touhle cestou se do ni můžou nějak dostat...proč by to jinak dělal,protože když nevychytáš baterku na dálkovým ovládání,máš honičku se do auta pak dostat...
10.38, 18. 1. 2011, odpovědětuz sa to riesilo odpojenim tiahla ci tak nejak
10.43, 18. 1. 2011, odpověděthttp://www.alfa156.cz/hledej?q=vykraden%C3%A1
11.39, 18. 1. 2011, odpovědětNo a ked odpojim tiahlo pojdu dvere normalne otvorit ??
11.40, 18. 1. 2011, odpověděts DO ano
11.54, 18. 1. 2011, odpovědětpřesně jak to tam píše Strawberry156, je úplně zbytečný to odpojovat, když bude chtít, tak se ti tam dostane i tak, takže nenechávat tam nic cenného a ať si tam třeba posedí, ale nic co by mohl vzít
12.04, 18. 1. 2011, odpovědětzdravim vas mam taky problem .. stratil som kluce od dveri na 156 ... kluce od spinačky mam druhe .. neviete niekto ako sa dostanem do vnutra ?
13.47, 5. 3. 2012, odpovědětcihlou???
18.09, 6. 3. 2012, odpovědětZdravim ja mam taky problem na mojej 156ke ze niekedy zamknem na dialku s do a pridem k autu a ono je otvorene,pritom sa zamklo ked som zamkol na dialku,a dost ma to stve lebo v dnesnej dobe nemozno nechat auto otvorene niekde,doma ma to nehneva tam aj otvorene moze bit ale napr.ked idem niekde na nakup a pod.Neviete cim bi to mohlo bit?a neda sa nahodou zohnat viskakovaci kluc pre 156 starsi model,lebo tie su velmi slabe,ci treba menit celu riadiacku na alarm?Dakujem za odozvy.ZDAR ALFISTOM
0.35, 7. 3. 2012, odpovědět