Náhodov nemate už skusenosti s chybovým hlášením tej žltej kontolky čo signalizuje lambda sondu. Trvale sa mi rosvietila a stále svieti a priučke píšu že to je porucha systemu vstrekovania paliva/zaplovanie. Mám 2.0JTS a na diagnostiku ma obiednali až na pondelok. Možem s tým jazdit dalej? Čo mi tak asi mohlo odíst?
16.15, 18. 1. 2011, odpovědětTA zlta kontrolka zahrna X veci, chce to diagnostiku..
17.08, 18. 1. 2011, odpovědětAko vies ze to je lambda? ja mam tiez jts a a ono to ma az 4 lambdy takze diagnostika to isti
4.43, 19. 1. 2011, odpovědětNo neviem či to je lambda sonda, len tu kontrolku som opisoval a to vážne až 4 lambdy...
8.21, 19. 1. 2011, odpovědětMěl sem ,obdobný problém se svým 2.0JTS.Taky se mi rozsvítila ta jmenovaná kontrolka.No jak si psal znamenalo to víc věcí,konkrétně mi to zjistilo,čidlo na lambděa čidlo na váze vzduchu.tak ni to vymazali a nevím jestli to pomohlo začal sem čepovat Shell V-power.A od té doby se ni už kontrolka nerozsvítila,tak nevin jestli pomohla náhoda..
18.48, 19. 1. 2011, odpovědětTak som bol na tej diagnostike, boli to zapalovacie sviečky a ostatné všetko OK ... :-)
0.21, 25. 1. 2011, odpovědět