Pre vsetkych, co tu riesili problemy s termostatom a veci okolo toho-budik na pristrojovke neukazuje spravne (aspon mne)minimalne o 10 stupnov menej, treba Diagnostiku, tam sa da pekne odsledovat priebeh teploty ako sa zohrieva, kedy otvara a pod..na budiku mi ukazuje malo, podla neho nepracuje spravne, a az na diagnostike som zistil,ze po vymene funguje spravne...takze myslim,ze to tak bude aj u ostatnych 156 vzhladom nato, ze sa to tu furt riesi..
17.13, 18. 1. 2011, odpovědětA clovek moze aj usetrit 100 eur..
17.14, 18. 1. 2011, odpovědětto davno vieme, ze je to tak, ale diky
19.36, 18. 1. 2011, odpověděttermostat z renolta.. uz to neriesim :)
20.00, 18. 1. 2011, odpovědětmě budík ukazuje správně :-) ale díky za postřeh, kdybych měl nějaký problém, tak vím co udělat jako první
9.27, 19. 1. 2011, odpovědětViete to isto vsetci..??nezdalo sa mi, ked sa to tu do blba furt riesi s prichodom ochladenia..chcel som len mozno usetrit podaktorym zbytocnu robotu, sam neviem ako to moze ukazovat vobec s takou nepresnostou.....cuore sportivo
16.47, 19. 1. 2011, odpovědětA este jedna vec, dojebat tu cloveka viete s ironickymi poznamkami...viem ze nie som prvy kto pise, ze budik neukazuje uplne spravne, ale chcel som tym naznacit, ze som sa s tym stretol v praxi...
16.50, 19. 1. 2011, odpovědětale preto sa to tu furt doblba pytaju lebo nikto co je tu novy si neprecita forum a zasadne nepouziva vyhladavanie aj ked je to tu tisickrat napisane.tiez ma nebavi dookola stale riesit tieto primitivne zalezitosti
17.17, 19. 1. 2011, odpovědětPRESNE TAK !!! 98% problemov tu uz je riesenych a 97% sa riesia stale dookola....
18.15, 19. 1. 2011, odpovědětTo DANI-možná by se neřešilo,ale zajisté jsi dal ve známost své řešení s termostatem z Renolta?? Docela by mne zajímaly podrobnosti(jaký typ vozu Renolt,případně katalogové číslo,nutnost nějakých ůprav,zkušenosti z provozu a tak podobně). Schválně si zadám ve vyhledávači termostat a už teď se těším,jak dlouho se budu prohrabávat tou záplavou příspěvků.Snad ten Tvůj najdu a předem děkuji.
18.51, 19. 1. 2011, odpovědětfor satelit : je to termostat z renulta 5 alebo clia stareho napchas ho do hadice smerom ku staremu termosstatu a je to ja tak frciim uz cez 20 000 km..investicia tak za 7 eur ...ciao
19.06, 19. 1. 2011, odpovědětsatelit: no neviem preco ale citim v tom ironiu... a ak chces skutocne vediet ako som riesil ten termostat z renolta tak nie je problem hodim tu link kde som to podrobnejsie pisal... hodil by som to tu aj skor ale tato tema sa tyka niecoho ineho (cidlo teploty vody v termostate)
19.10, 19. 1. 2011, odpovědětHele SATELITE ten renaul´tácký termostat je tu také řešený a to velmi podrobně ale opět je to o hledání JASAN???????
19.28, 19. 1. 2011, odpovědět