Caute, postrehol som jednu vec, mozno sa s tym uz niekto stretol. Ked jazdim a v kabine je este zima tak topenie funguje v poriadku, pusta teply vzduch. Ale ked je vo vnutri uz dostatocne teplo (asi snimac vyhodnoti ze uz je vo vnutri viac stupnov ako je nastavene), tak zacne pustat chladny vzduch a pusta ho uz stale. Teply potom ide uz iba ked nastavim na max teplotu. Vdaka za postrehy
17.41, 26. 1. 2011, odpověděttoto se mi taky stávalo na starším typu co jsem měl r. v. 2001, že jsem si zatopil a pak zničeho nic mi začalo po určité době foukat studený vzduch, no vyřešil jsem to vždy tak, že jsem to dal nachvilku na minimum a hned si zase dal těch 20 nebo 22 - to už je jedno, prostě si hned zatopil, no neřešil jsem to, takže nevím, čím by to mohlo být
18.02, 26. 1. 2011, odpovědětTo vypadá jako by ti vyhasnul kotel ... :-))))
19.58, 26. 1. 2011, odpovědětHehe, ono ked dam na max topenie tak ide okamzite horuci vzduch, len to sa takto dlho neda vydrzat.. ja to tipujem na ten snimac vnutornej teploty, ako keby isiel len z polovice =DD
15.16, 27. 1. 2011, odpovědětAhojte, napichol som sa diagnostikou na klimu a mam tam tuto chybu 1: B1900 - Upravena teplota 2 vlevo Anomaly on the indicated air temperature sensor circuit, check circuit for shorts. Důvodem chyby je to že jednotka získala velmi vysoký signál z čidla. Tato chyba je v současnosti zjištěná. Proveďte veškerá opatření k vyřešení této závady. Kontrolka nebyla pro tuto chybu aktivována. Cez parametre hlasi že tato teplota ma 211 °C. Je to to čidlo za mrieržkou v stredovom paneli? Mam Alfu 156, 1,9 JTD, 85 kW, 2004
19.35, 1. 6. 2012, odpovědět