cavte neviete kde je problem ked sa mi stratila chladiaca kvapalina?...minule som tam mal len nejaku tretinu v nadobke..sice som naposledy menil pred nejakymi 2 rokmi. ....je mi jasne ze treba doliat novu najlepsie cervenu ked tam bola cervena...ale aby som po mesiaci zas nebol tam kde som...ze ostane tam tretina.
9.10, 4. 2. 2011, odpověděta aku tam dolievate konkretne?...mam 1.9 JTD.....climafluid permanent super, alebo selenia paraflu up???....ci nezalezi na znacke?
9.13, 4. 2. 2011, odpovědětasi ti to někam teče tak hledej!!!!!!!!!!!!!!!!
10.18, 4. 2. 2011, odpověděttak to je rada jak hovado, vidiet ze si odbornik :D
10.39, 4. 2. 2011, odpovědět1. možnosť orosené hadice(eska pasky nedrzia dobre, zvetrané hadice, puknuté hadice, prasknutá nádobka na vodu), 2. možnosť tečie cez vodnú pumpu, termostat(málo pravdepodobné), 3. možnosť tesnenie pod hlavou valcov( voda sa spaluje vo valcoch, môže trhať auto atď....najviac pravdepodobné) ešte som nevidel prasknuté tesnenie pod hlavou, ktorá bola rovná => treba zrovnať, blok je ocel, liatina => takmer nezničiteľné, tak Veľa zdaru pri hladaní závady
11.12, 4. 2. 2011, odpovědětked tretinu po 2 rokoch to je v poriadku trosku sa moze aj odparit ja som tiez mal tak 3 tinu po dvojrocnej vmyenene dolej a uvidis ked sa ti stratii daco nie je v poriadku
11.16, 4. 2. 2011, odpovědětzdarec tak mne to tiez celkom papka chlad. kvapalinu a pod vieckom nalievacieho otvoru oleja je taka biela pena takze predpokladam ze to bude asi moznost c. 3 len sa chcem spytat ci je to iste ze to bude to tesnenie lebo sa obavam ci to nieje prasknuty blok alebo take nieco... a este jedna otazka nakolko komplikovane je vymenit to tesnenie ? zvladnem to ako technicky sice zdatny ale veci neznaly? :) (nikdy som to nerobil ale vymenu sviecok a podobne prkotiny zvladam myslim..)
20.29, 22. 3. 2011, odpovědět