ahoj,neviete niekto o dobrom servise v kosiciach, nejaky kde mi nebudu 20min vykladat jake su talianske auta smejdy a nesdary na opravy,dik
12.27, 4. 2. 2011, odpovědětahoj poznám dobrý značkový alfa fiat lancia pri carrefoure, mám s nimi dobrú skúsenosť
12.34, 4. 2. 2011, odpovědětten poznam,akoze vsetko je tam ok len tie ceny su dost nadsadene co je v podstate aj dovod preco hladam nahradu
12.43, 4. 2. 2011, odpovědětfu ani nehovor, dnes som bral auto do servisu lebo sa posral motorcek na stahovanie zadneho okna, a pritom jak sa tam vrtal mi vykladal same pi.... ze nech kupime ochcaviu alebo fobiu xD tak sme sa tam ujebavali ze jaky skateboard nam to ponuka :D
17.48, 4. 2. 2011, odpovědětno aj mna by to zaujimalo... pri tom carrefoure som sice nebol ale kamos mi tam brigaduje a plati sa tam uz len za to ze tam auto stoji... :/
18.49, 4. 2. 2011, odpověděthej tak to o octavii som si vypocul svoje + kedze tam mal jednu otvorenu dostal som aj nazornu ukazku ako to ma byt spravne urobene,ako je vsetko lahko pristupne a vsetky skrutky vidiet.a mal pravdu,vstko bolo tak jednoduche ze lem blbec by to neopravil. no nech si kazdy jazdi nacom chce ale kydat na nieco len preto ze to nevie opravit je ubohe a uz ma to nebavy pocuvat
20.20, 4. 2. 2011, odpovědětto by mě zajímalo jak třeba opravuje novou Audi A4 2.0 TDI :))) to z toho musí být na prášky :)) vyděl jsem mechanika jak se chtěl dostat jen ke xenonům, no stranu řidiče tak tak, ale stranu spolujezdce, když jsem se ho zeptal, tak mi řekl, že to sám neví, protože ani ruku tam nemohl dát, možná vtipkoval no nevím, řekl mi, že vydělá asi motor :)) ale ten přístup tam fakt nebyl a nebo mu příště řekni ať opravuje Fabii 1.2 HTP tří válec, tam na ten motor vidí, že by si tam mohl i stoupnout :))))
20.37, 4. 2. 2011, odpovědět