Nazdarek kolegovia vzdy rano si najdem pod tatosom olejovu skvrnu a celkom velku vymenil som tesnenie spod veka ventilov lebo bolo zle a myslel som ze to uz bude ok ale nieje tak som umyl decentne motor aby som videl skade to slizy a slizy to z pravej strany vyfukoveho potrubia. Bude to to tesnenie?? Dik vopred za rady
10.21, 11. 5. 2007, odpovědětInac je to 2,4 jtd
11.36, 11. 5. 2007, odpovědětcafko, ja som tiez menil viecko ventilov, lebo mi tieklo na strane od vstrekovacov,ale po vymene pre zmenu tieklo na pravej strane pri ulozeni vacky a stekalo dolu az k turbu a presne ako vravis, na pravo od zvodov. Mne to potom lepili silikonom -nieco ako surova guma a odvtedy ani kvapka, nesmies tak jazdit lebo ak je to toto, pri jazde to ide prudom za chvilu si suchy,a ked zastavis tak to nakvapka lebo to tecie po celom bloku, dokonca to stecie az na olej, vanu.. takze treba kuknut este raz to veko... a kukat ci tecie pri iducom motore...
13.42, 11. 5. 2007, odpovědětBacha na kvalitu těsnění, některý stojí úplně za hovno! Mám 1.8TS, dával jsem pod víko ventilů nové těsnění AJUSA a teklo mi to nad kompresorem od klimy. Druhý pokus se silikonem a výsledek tentýž. Pak jsem si nechal objednat Stahlgruber, sice asi dvakrát dražší, ale bez problémů na první pokus. Když jsem ta dvě těsnění srovnával, tak byl krásně poznat rozdíl v matrošu - AJUSA bylo podstatně tvrdší a hůř ohebné...
15.50, 11. 5. 2007, odpovědětPraveze ked som vimenil to senenie tak tam kde tiekol olej uz nic je sucho teraz tecie ako je vyfukove potrubie smerom k baterke vyzera to akoby prepustal olej ten posledny srob co drzi to vyfukove potrubie je to dost cudne moze to prepustat aj ten šrob?
19.08, 11. 5. 2007, odpovědětProsim nemal stim niekto ziadnu skusenost chcel by som to cez vikend nejako viriesit dakujem
15.20, 12. 5. 2007, odpovědětje to z boku pod olejovim cerpadlom tam kde su rozvody ja som to menil je to tak na den robota dole vana klimovy kompresor olejovy filter rozvody a nejake drobnosti
18.09, 22. 8. 2008, odpovědět