ahoj,mam 156 1.9jtd,85kw a menil som cca pred tydnom termostat lebo sa mi auto zohrievalo iba na 70. teraz ak mam uplne stisene kurenie tak sa zohreje na 90 no ak necham odzaciatku kurenie na maximum a fukanie na 1 tak sa nezohreje na viac ako na 75 a to po prejdeni cca 20 km,no isiel som uz aj viac a nic. nevie niekto co by mohlo byt problem a ci vobec to problem je.vdaka
11.21, 11. 2. 2011, odpověděttento problem mam taky na twinsparku a už to neřeším... termostat nový a ajen o trochu lepší....seru na to... ale vlétě mam koloem těch devadesíti
10.35, 12. 2. 2011, odpovědětrovnaký problém ale už neriešim tiež mám nový termostat, ide o to že motor nemá toľko zbytkového tepla ako mu ty odoberieš tým že si pustíš kúrenie, pri rýchlosti okolo 90-100km by sa ti aj pri pustení teploty na max a kúrenia na 1-2 motor ohriať na správnu hodnotu, jediná rada nedávať kúrenie na max ale menej a pustiť fúkanie až keď sa motor ohreje a dovtedy treba mať teplotu na minimum potom sa motor ohreje bleskovo a teda až po ohriatí treba púštať teplý vzduch
10.43, 12. 2. 2011, odpověděttak se mi zdá, že teplota je absolutně normální a co se týče T.S. tak to je taky normální, já i když v létě jsem v koloně, tak mám i víc jak 90, ale jen mírně přes
11.40, 12. 2. 2011, odpovědět