Zdravím všechny udělat po výměně zadních tlumičů geometrii nápravy?
12.05, 13. 2. 2011, odpovědětOdklon kolies určite nebudeš mať taký ako pred tým.
13.38, 13. 2. 2011, odpovědětto uz prec o ? tlmic nemy vplyv na geo, pokial hepohli ramena
17.46, 13. 2. 2011, odpovědětna to vliv nemá, otec už kolikrát měnil tlumiče - sice na octávce, ale nemyslím, že alfa by se lišila od octávky tím, že by musel díky výměně tlumičů na geometrii
19.11, 13. 2. 2011, odpovědětMáte pravdu, som sa zle vyjadril, samotný tlmič nemá vplyv na geometriu, ale ak sa mení spolu s uložením tlmiča - ložisko pružnej vzpery, tak uhol odklonu treba nastaviť. A nezabúdajte, že na geometri sa nenastavuje len zbiehavosť ale aj uhol odklonu kolesa - na čo má vplyv práve spomenuté uloženie tlmiča.
20.06, 13. 2. 2011, odpovědětno mne to zerie v lete gumy z vnutra (16") na zimnych 15" uz ale nic nevidno a pocul som ze preto to zerie z vnutra koly kepsim jazdnym vlastnostiam... tak neviem hmm...
20.11, 13. 2. 2011, odpovědětje to sice od veci ale mozno mate podobne skusenosti a nechcem zakladat nove vlakno
20.12, 13. 2. 2011, odpovědětJe to nezmysel, mas zle nastavenu geometriu. Kazdopadne vzadu sa neda nijako nastavit geomteria takze to co pise Trso velmi neplati. Geometria vzadu je urcena ramenami, tie ak su krive tak stym nespravis nic. Trso mozno chcel napisat jednoducho ze ked menis tlmice a zmeni sa tym vyska, vtedy sa zmeni aj geometria (cim je auto nizssie tym vecsi odklon kolies ale zbiehavost sa nemeni).
12.45, 7. 3. 2011, odpovědětNa zadku se geometrie da nastavit tak...kdysi jsem mel na zadku velkou sbihavost adost blbe to sedelo...300 za geometrii se da obetovat:)
13.00, 7. 3. 2011, odpovědětTo by ma zaujimalo ako ti to nastavili ked vzadu na to nejsu ziadne capy, len styry ramena a dva stabiky
15.57, 7. 3. 2011, odpovědětty si uz niekedy videl tu zadnu napravnicu ? su tam normalne excentre, ktorymi sa to cele naklapa. stabik je tam pokial viem iba jeden, dve su pomocne tycky stabika. trosku sa aj vyjadrujte :)
16.07, 7. 3. 2011, odpovědětVzadu jsou na ramenech excentrické šrouby.... těmi se dělá geometrie.
16.09, 7. 3. 2011, odpovědětVidel ale priznam sa ze som si nevsimol ze by sa stym dalo hybat, bol som stym aj kedysi davno na geometrii a tam chlapik tiez nato pozrel a hovoril ze to nejde...trosku ma to sralo lebo jedno z kolies mam 0.4mm von a lamentoval ze sa to neda nastavit co som mu aj veril kedze som si sam myslel ze sa to neda. A ano myslel som tycky stabilizatora samozrejme ale predpokladam ze vsetci to tak pochopili :)
13.14, 8. 3. 2011, odpověděthehe, no ved on dobre vedel, preco ti povedal, ze sa neda s nimi hybat. to je tam tak zapecene, ze sa radsej lamentoval akoby to mal rozhybat a aj tak by ich znicil :))
20.21, 8. 3. 2011, odpovědětAsi ano, lebo ledva tie v predu povolil :))
9.12, 9. 3. 2011, odpovědět