zdravim vas.. mam alfu 156 1,9JTD 77kw mam takyto problem ked nastartujem zimne auto tak ma strašne taky by som povedal klepajuci zvuk pri volnobehu akonahle pridam na tych 1000 otačiek už ide pekne a ked sa zohreje menej to počut ale počut... tak som si dal auto na kanal a dal som dole kryt spod motora a ten zvuk vychadazal od remenice od alteranatora tam niekde tak som sa tam pozrel a zda sa mi ako keby napinaca kladka sa na volnobech velmy triasla akonahle pridam tak hned ide pekne.. môže to byt tym že vtej kladke je už zle ložisko alebo vycholtana pružina alebo? prosim o nejake cene rady... a ked vas môžem poprosit nejaky web na ND na alfu za good ceny dakujem.
14.44, 19. 2. 2011, odpovědětahoj ked ti trasie napínak može to byt zadrata volnobežka na alternátore..alebo teda neaka kladka a v neposlednom rade remenica na kluke... az ked som vymenil tu tak som sa zbavil všetkých nežiaducich zvukov pri rannom naštartovaní...daj si to pozret čo je vo veci a potom sa mi ozvy ..pracujem v jednom obchode na ND diely .... da sa dohodnut na všetkom....
16.18, 19. 2. 2011, odpovědětˇAhoj teď řeším to samé a můžu ti říct co to přesně je je to to uložení napínací kladky!
19.14, 25. 2. 2011, odpověděttakže vymena napinacej kladky a hotovo? a ma mat vobec moja alfa 156 1.9JTD rv1998 volnobežku alternatora lebo mne moja pripada ako običajna remenica jak zistim či mam volnobežku?
14.59, 26. 2. 2011, odpovědětAhoj. Ja mam rv. 99, JTD 1.9 a nemam volnobezku
20.55, 1. 3. 2011, odpovědět